007 is terug..

..James Bond is terug met een 3e geur; Quantum. Een jaar na de lancering van de eerste geur komen zij met de 3e lancering. Over de eerste was ik echt super enthousiast en ik was niet de enige; na 4 maanden was het een Top 10 geur en hij won 9 awards in 9 maanden. Is deze 3e weer zo een succes? Kijk snel mee.


Quantum, de derde geur in de lijn van James Bond bestaat uit een super mannelijke en verfrissende mix van ingrediënten die symbool staan voor de typische eigenschap van Bond om ten alle tijde je kalmte te bewaren. 007 Quantum is de opvolger van James Bond 007 en 007 Ocean Royale

De flacon is hetzelfde als de vorige 2 geuren en verschilt alleen in kleur. Waren de eerste 2 zwart en lichtblauw, is het deze keer een beetje een grijze metaalkleur. De gadget-dop, die open gaat door eraan te draaien, is rood. Rood staat voor energie, druk en kracht. Het uiterlijk van de flacon is herkenbaar van het origineel, waarin het motief van de gril van een Astin Martin is verwerkt.

Deze geur is er één die duidelijk 2 fases heeft, de geur die je ruikt als je hem opspuit en als hij tot stand is gekomen. Quantum opent krachtig en gaat dan over naar een iets meer verfrissende geur.

Basisnoot: Jeneverbes aangevuld met een vleugje bergamot
Hartnoot:Verfrissende citrusnoten gecombineerd met geurige vioolblaadjes
Topnoot: Leer en houtachtige geurnoten van sandelhout.

Ik vind deze geur sexy! Sowieso hou ik van geuren die lederen- en houtachtige geurnoten bevatten. Dus ja, ik ben zeker tevreden over deze 3e uitvoering van de 007 geuren.
James Bond 007 Quantum is een geur met zelfvertrouwen die tegelijkertijd rust en luxe uitstraalt. De geurnoten zijn gebaseerd op eigenschappen en kenmerken van James Bond. Het leder doet denken aan de exclusieve sportwagens, de jeneverbes aan de Vesper Martini; – de cocktail die James Bond bedenkt in de film – De viooolblaadjes staan voor kalmte, dus zelfbeheersing.

Zoals je misschien al hebt gezien; het campagne model heeft geen gezicht. Dit hebben ze bewust gedaan zodat iedereen voor zichzelf een gezicht kan invullen. Ben jij zelf een James Bond, of zie jij het gezicht van 1 van de James Bond acteurs?

Prijzen*
Eau de Toilette 30 ml € 19,95
Eau de Toilette 50 ml € 28,95
Eau de Toilette 75 ml € 37,95
Aftershave Lotion 50 ml € 19,95
Douchegel 150 ml € 9,95
Deodorant Aerosol 150 ml € 9,95
* De uiteindelijke verkoopprijs wordt door de retailer bepaald.
Quantum is vanaf september 2013 verkrijgbaar.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge