10 Dagen Kermis

Jaja, de afgelopen 10 dagen was het kermis hier, 74 atracties en snoepkramen waren aanwezig om er een groot feest van te maken.

Ik ben dan niet zo een fan van dingen die draaien en draaien, en dat draait ook weer en ondertussen zwaai je in de rondte én ga je nog eens over de kop. Snap je em?
Daar zul je mij echt niet snel in zien, ik ben meer iemand die voor de grap in het spookhuis springt of in een achtbaantje gaat. Er was ook een spiegelhuis, daar ben ik ook nog in geweest en in een Funhouse, zo een ‘huis’ waar je allemaal gekke trappen en routes moet afleggen. Hahaha

En er waren grijpkramen met chihuahua knuffels, heel veel soorten, en mijn lieve vriendje heeft er 1tje voor me gewonnen lieflieflief

En zoals dat hoort bij kermis heb ik een roze zuurstok gekocht.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge