Valentijn header

10 Valentijn suggesties

De één haat het vanwege de commerciële troep en de ander telt de dagen zwijmelend af tot de dag van de liefde. Ik haat het zeker niet, maar aangezien ik single ben tel ik de dagen ook niet af. Wel vind ik alle roze gekleurde dingen met hartjes in de winkels leuk! In deze post heb ik een aantal dingen die je kunt doen op vrijdag de 14e ♥ 

Ik heb twee categorieën gemaakt, één voor de meiden met een relatie en één voor meiden die de ware nog niet zijn tegen gekomen.

 

In een relatie

 Ga naar de schaatsbaan. Kan je niet zo goed schaatsen? Meteen een excuus om je aan hem vast te houden!
 ♥  Als het een beetje lekker weer is kun je gaan picknicken. Neem een kleed mee en vul een tas of mand met dingen die jullie lekker vinden.
 ♥  Massages! Zorg voor massage olie, een bed met een grote handdoek tegen de olie, een fijn muziekje en voor extra romantiek een heleboel kaarsjes.  Een ontspannen avond gegarandeerd.
 ♥  Hebben jullie niet zo een zin om erop uit te gaan? Zorg dat jullie een goede film en wat te snacken/snoepen hebben en ga lekker samen een filmpje kijken op de bank/in bed.
 ♥  Bring back memories! Ga terug naar de plaats waar jullie elkaar ontmoet hebben, of het restaurant van jullie eerste date en haal herinneringen op.Voor de single ladies 

 ♥  Je bent vast niet de enige in de vriendinnengroep die single is! Trommel de meiden bij elkaar en ga lekker een avond chocolade fonduen.
 ♥  Ga een serie marathon houden, zorg dat iedereen iets lekkers meeneemt en comfy kleding aan heeft. It’s all about New Girl, Gooische Vrouwen of Sex and the City voor de komende uren!
 ♥  Spreek van te voren af dat jullie voor elkaar een Valentijnskadootje kopen! Waarom moet je Valentijn persé je boyfriend zijn? Je beste vriendin mag ook gewoon!
 ♥  Ga een high-tea doen, thuis of in een lunchroom. Super gezellig en ook nog eens hartstikke lekker!
 ♥  Dagje wellness. Boek met je beste vriendinnetje een spa arrangement. Lekker relaxen en totaal tot rust komen. Hebben jullie wat minder geld te besteden? Tover de badkamer om tot een privé spa.

Ik hoop dat jullie wat hebben aan deze tips, en natuurlijk mag je jouw tips delen in de comments!

Bron  header afbeeldingen: Weheartit

 

Reacties (4)

  1. Jhemyla

    Leuk dat je voor zowel de meiden met een relatie als de single meiden wat heb.
    Jhemyla recently posted…Review Sleek au naturel palette

    1. Nadiaa

      Ja, tuurlijk denk ik ook aan de single meiden. Ben dat zelf ook haha

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge