Reisleider Sunweb xSunkissed

#2 Wonen en werken in het buitenland

Eerder heb ik jullie verteld dat ik ben aangenomen als reisleider op bestemming bij Sunweb. Op dat moment was nog niet bekend waar ik heen zou gaan, ik mocht drie voorkeursbestemmingen opgeven, maar mochten die niet mogelijk zijn kon je dus op elke bestemming van Sunweb geplaatst worden. Van Griekenland tot Dubai, van Ibiza tot Gambia en Egypte tot Turkije. Inmiddels kan ik jullie weer wat updaten!

Als je mijn vorige artikel niet gelezen hebt kun je de hier nog teruglezen Dream come true – Werken in het buitenland . In dat artikel schreef ik dat ik halverwege februari zou horen waar ik heen zou gaan. En na een gekke droom dat ik ergens in the middle of nowhere in Turkije was geplaatst, zonder teamgenoten, just me, viel het gelukkig mee. Halverwege februari, dus ik verwachtte in de week van 16 tot 22 wel een telefoontje. De hele week bij ieder telefoontje dacht ik ‘Zou het Sunweb zijn? – Niet dat ik vaak gebeld wordt in een tijdperk met Whatsapp, maar toch – 
Op donderdag de 20ste ging mijn telefoon en de beller werd getoond als privé, dus ik nam vol verwachting de telefoon op. Het was de Sunweb! Na een praatje werd ik uit spanning gehaald, mijn bestemming is de Costa Brava in Spanje. Ik ben ontzettend blij met deze locatie. Nadat ik had opgehangen ging ik wel even dansend door de kamer haha.
Dit was nummer drie op mijn voorkeurenlijstje, en sowieso wilde ik ontzettend graag naar een Spaanstalig gebied. Om je wat bekender te maken, in de Costa Brava liggen de populaire plaatsen Blanes, Malgrat de Mar en Lloret de Mar.

Ibiza strand xSunkissed

Ieder dag die hier nu grauw is, dat het regent of koud is doet mij niet meer zoveel. Ik denk gewoon ‘Ach, over een paar weken zit ik in Spanje‘. Waar het in april zo rond de 15 graden is, dus prima te doen. Ik bedacht mij wel dat zonnebrand daar 1 van mijn eerste levensbehoeften gaat worden met mijn lichte huid. Eten, drinken, slapen en zonnebrand.

Sunset Ibiza xSunkissed

Op dit moment weet ik mijn precieze vertrek- en terugreisdatum nog niet, die hoor ik 18 maart op de trainingsdag. Wie weet vier ik mijn verjaardag dus al in Spanje. Ik ben in april jarig namelijk.
Ondertussen ben ik wel alvast aan het bedenken wat ik nog moet regelen. Zo moet ik nog grote koffers kopen, want die heb ik zelf niet. Moet ik iets verzinnen voor mijn telefoon zodat ik in Spanje toch kan Whatsappen, Instagram bekijken etc. zonder dat het belachelijk veel kost. Dingen voor mijn blog bedenken, regelen en plannen. En ik moet mijn verzekeringen bevriezen aangezien ik op bestemming via Sunweb verzekerd ben. Er zijn vast nog veel meer dingen die ik moet regelen, maar die weet ik nu even niet hihi. Ik ben echt helemaal enthousiast en nu ik mijn bestemming weet betrap ik mezelf erop dat ik regelmatig afbeeldingen aan het bekijken ben van de Costa Brava op Instagram en WeHeartIt, het is vast wel duidelijk; ik kan niet wachten om te gaan!

Heeft er iemand van jullie toevallig geboekt bij Sunweb voor een bestemming aan de Costa Brava? Wie weet ben ik je reisleider dan!

ps. De bovenstaande foto’s zijn niet gemaakt in de Costa Brava, maar op Ibiza haha, maar ze zijn even ter aankleding van dit artikel aangezien ik geen foto’s heb van de Costa Brava. 😉

Reacties (10)

 1. Dagmar

  Wauw wat een geweldige kans en mooi vooruitzicht! Heel veel plezier en geniet van deze mooie tijd, het is je van harte gegund <3
  Dagmar recently posted…Recensie – Indrukwekkende roman ‘Versplinterd’ door Dani Atkins

 2. Maya

  Gaaaf dat je dat gaat doen!
  Maya recently posted…Hong Kong Shoplog (+Winactie)

 3. Bianca

  Wauw leuk zeg! Volgens mij ga je het daar erg fijn hebben en weinig tijd voor heimwee :-)

 4. Jennifer

  Supergaaf dat je dit mag gaan doen!
  Jennifer recently posted…Bleach London Rose

 5. alexa

  ahhh wat tof! ik vind het echt heel erg leuk voor je en ben benieuwd naar je ervaringen! ik ben een halfjaar in turkije geweest voor een stage, een onwijze ervaring en ontzettend leuk. Hoop dat jij het ook zo gaat ervaren in Spanje!
  alexa recently posted…Het grote pakket t.w.v. €145,-

  1. Nadia

   Wat leuk dat je dat hebt gedaan! Ik hou jullie via mijn blog op de hoogte hoor.
   Nadia recently posted…#2 Wonen en werken in het buitenland

 6. july

  Wat leuk meid, klinkt erg goed!

 7. Kim

  Wat gaaf dat je naar het buitenland gaat werken! Hoewel ik van die reisleiders altijd wel het idee heb dat ze er niet echt van kunnen genieten. Maar hé, Spanje, ik zou ook geen nee zeggen.
  Kim recently posted…Kleine Hoekjes ~ Dreamgirls

  1. Nadia

   Ik hoor er juist zoveel goede verhalen over, je werkt, maar je hebt ook tijd voor jezelf. Soms wat meer, soms wat minder. Ik ga het zien haha.
   Nadia recently posted…#2 Wonen en werken in het buitenland

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge