21th Birthday cake

Samen met 1 van mijn beste vriendinnetjes heb ik een taart en cupcakes voor mijn verjaardag gemaakt. Van te voren hadden we al helemaal bedacht hoe de taart en cupcakes moesten worden; Roze, Chanel en mooi. En ik heb het hele project natuurlijk op de foto gezet!

We hadden bedacht dat het een taart uit 2 lagen zou worden, dus onder een grote taart en daarop een kleinere, die we tot 1 geheel zouden maken. De onderkant wilde ik lichtroze met een kussen-effect en de bovenkant wilde ik graag wil met een Chanel logo en mijn naam. Mijn vriendin had bedacht om een mooie zwart lint met een strik er omheen te doen en het Chanel logo goud te maken. We hadden de cake gevuld met banketbakkersroom en aardbeienjam. Lekker!

Ik had geluk dat zij heel erg goed met taarten maken was, het is haar hobby, zij heeft dus ook allerlei spullen daarvoor. Ik was meer de assistentie haha.

Het witte en roze is suikerfondant.

De zwarte strik is gemaakt van marsepein, hier zie je het kussen-effect er ook al in.

Druk bezig de ‘pareltjes’ op de kruisende plaatsen te drukken. De pareltjes zijn gewoon van suiker. Hierna hebben we van wit suikerfondant het Chanel logo gemaakt, deze hebben we geverfd met eetbare gouden verf en daarna Nadia 21th erop geschreven.

En dit is dan het eindresultaat! We waren heel trots op ons kunstwerk, bijna zonde om op te eten! We hadden ook nog 24 cupcakes gemaakt, 12 aardbei en 12 tropical.

Ik heb hier geen heel stappenplan van gemaakt haha, maar hier hebben jullie wel een fotootje hoe ze er uit zagen. Ik heb ook erg leuke kadootjes gehad en het was heel gezellig. 21ste verjaardag is dus zeker geslaagd!

Reacties (7)

 1. laralaurentia

  Wauw, zo een wil ik er ook wel voor mijn verjaardag!

 2. Anonymous

  Ziet er heel goed uit!

 3. Pretty Beauty Land

  ooh dat ziet er geweldig uit! en nog gefeliciteerd!

 4. Nadiaa

  Dankjullie! Hij smaakte ook erg goed =)

 5. beautyforgirls

  Wat lekker, alsnog gefeliciteerd.
  Liefs, xxx

 6. Laura.

  Hij ziet er echt super uit!
  ik volg je trouwens via bloglovin , volg je me terug? xx

 7. marije

  waaaauw!! wat een mooie taart! echt goed gelukt! en die cupcakes mmmm nog gefeliciteerd met je verjaardag! xx

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge