Header Bourjois eyeliners

3x Bourjois eyeliner

Vandaag heb ik 3 eyeliners van Bourjois voor jullie. Ik heb ze met elkaar vergeleken, hoe goed zijn ze en welk van deze 3 moet je echt aan je stash toevoegen? Kijk snel mee!

De eyeliners die ik heb zijn de Liner Effacable Erasable, de Liner Pinceau 16h en de Record Liner Waterproof. De eerste 2 zijn vloeibare eyeliners en de 3e is een gel-crème liner.
Bourjois Liner Pinceau

De Liner Pinceau 16h heeft een vloeibare textuur en je kunt er gemakkelijk een mooi lijntje mee zetten. De kleur is ook echt zwart-zwart. Hij zou 16 uur perfect moeten blijven zitten, maar ik draag nooit zolang make-up dus die belofte heb ik niet getest. Hij bleef wel de hele dag mooi zitten! Voor normale dagen is hij dus hartstikke goed. Een recht lijntje werkt het beste met deze eyeliner, wil je iets creatiever aan de slag kun je beter de Liner Effacable Erasable kiezen. Die presteerde beter in mijn krul-challenge haha.
Bourjois eyeliner Liner Erasable

De Liner Effacable Erasable heeft een gum! Op de punt zit een gum! Wat een uitvinding. Ik heb de gum natuurlijk ook getest, en hij rolt de eyeliner als het ware van je huid. Dus als je het lijntje van je linker oog net te ver hebt getrokken, even laten drogen en weg gummen. Ik vind het geweldig, waarom hebben niet alle eyeliners een gummetje erop? Deze eyeliner is ook erg vloeibaar en werkt erg goed, zowel in rechte lijntjes als in een krullend lijntje.
Bourjois Record liner
Als laatste de Record Liner Waterproof in de kleur Boyish – zwart. Dit is mijn minst favoriete manier van eyeliner. Ik heb veel liever een vloeibare. In het potje zit een eyeliner in gel-crème textuur, het is goed zacht waardoor je makkelijk product op het kwastje krijgt. Het kwastje heeft een brede kant voor een brede lijn en als je hem aan de zijkant gebruikt trek je een heel dun lijntje. Het is wel een handige verpakking, het staafje van de dop is namelijk meteen het kwastje! Deze variant zou trouwens 48 uur moeten blijven zitten, ik vraag mij een beetje af waarom een eyeliner zo lang zou moeten blijven zitten. Hebben jullie toevallig enig idee?

De swatches;
Swatches Bourjois eyelinerZoals je ziet is de Record Liner Waterproof niet echt zwart, hij geeft een beetje een matige kleur. De andere 2 vind ik goed van kleur, alleen is de middelste wat minder sterk in de kleur van de krullende lijn. Maar dat heb je bij een basic eyeliner ook niet nodig. De derde heeft de gum en een goede kleur, daarom vind ik die het beste van de drie!

De Liner Pinceau 16h kost €8,99
De Liner Effacable Erasable kost €11,99
De Record Liner Waterproof kost €10,49

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (13)

 1. Blognroller

  Mooie foto’s en leuke review! Liefs

 2. Kim

  Die van bourjois is inderdaad een toppertje

 3. De Dotties

  De laatste lijkt mij ook de beste. Fijne review!

  1. Nadiaa

   Dankjewel!
   Nadiaa recently posted…3x Bourjois eyeliner

 4. Annette de Wolf

  Leuk artikel om te lezen! ik zou die rechter kiezen!

  liefs

  Annette de Wolf recently posted…Home inspiration ♡

 5. Joyce

  die rechter vind ik er erg goed uitzien!
  Joyce recently posted…List: New Year’s Resolutions

 6. manon

  Die van bourjois is het beste
  manon recently posted…Wishlist 2014 | Beauty & Non-Beauty

  1. Nadiaa

   Ze zijn alledrie van Bourjois, of bedoel je dat de eyeliners van Bourjois in het algemeen het beste zijn?
   Nadiaa recently posted…3x Bourjois eyeliner

 7. Melike

  Die rode zou ik wel willen uitproberen!

 8. Michelle

  Die laatste is heel erg mooi! :)
  Michelle recently posted…healthy start of the day

  1. Nadiaa

   Ja, dat is ook mijn favoriet. En die gum is zoo handig!
   Nadiaa recently posted…3x Bourjois eyeliner

 9. Amy

  Jammer dat de Record Liner Waterproof zo slecht gepigmenteerd is, die leek me net het interessantst omdat ik dol ben op gelliners. Bummer!
  Amy recently posted…Benefit My Place Or Yours Gina

  1. Nadiaa

   Ja dat is dan jammer! Next time better =)
   Nadiaa recently posted…3x Bourjois eyeliner

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge