iphone hoesjes xSunkissed

3x leuke iPhone hoesjes

Zelf heb ik geen iPhone, maar veel van jullie wel. En ik zie ook  geregeld super leuke hoesjes voorbij komen voor dit merk telefoon. Daarom leek het mij ook leuk om een artikel te schrijven over de drie iPhone hoesjes die ik mocht uitzoeken bij Hoesjes-outlet.nl. Vandaag laat ik ze aan jullie zien.


Omdat ik natuurlijk wel even moest kijken hoe ze stonden, hoe ze belde, vasthielden en of ze goed vast geklemd zaten om de telefoon riep ik de hulp in van Marleen, ‘de vriendin met de iPhone‘.  Marleen heeft een iPhone 5, dus daarom heb ik drie hoesjes uitgezocht voor dit model iPhone, maar je kunt ook met je 6 terecht bij Hoesjes-outlet.nl.

Toen ik voor het eerst op de site naar het assortiment keek sprong er meteen een specifiek hoesje uit, namelijk het hoesje met Tinkerbell. Tinkerbell vliegt op en kust de appel. Deze is er in verschillende kleurtjes maar ik ben voor de roze gegaan. Goud was mijn tweede keuze. Het hoesje is aan de zijkanten gekleurd en waar het Tinkerbell printje staat, verder is hij gewoon doorzichtig. Het hoesje klemt mooi om je telefoon (is er zelfs wat lastig af te halen haha), voelt stevig aan en geeft geen extra gewicht.

Tinkerbell hoesje xSunkissed

Tinkerbell iphone hoesje xSunkissed

iphone hoesje xSunkissed Tinkerbell

Als tweede viel mijn oog op een gouden hoesje met een reliëf, ik vind het goud een luxe uitstraling hebben zonder dat het kitcherig wordt. De achterkant van het hoesje is van aluminium en door het lijnenspel wat allemaal naar het midden loopt heeft hij een leuk effect in het licht. Op de foto zie je dat ook goed. Het viel mij op dat dit hoesje bijna niets weegt, je telefoon wordt er dus niet zwaarder van. Ook klemt hij perfect om de telefoon heen en is hij niet storend als je hem vasthoud. Aan de zijkant is het hoesje gewoon doorzichtig.

Gouden iphone hoesje xSunkissed

Gouden iphone hoesje xSunkissed
En als laatste koos ik voor dit konijnenhoesje. Deze is al wat bekender, ik heb hem in ieder geval al eens eerder voorbij zien komen en dat was met de bovenste twee niet het geval. Toch vond ik hem zo leuk dat ik hem ook bestelde. Het konijnenhoesje is in tegenstelling tot de andere hoesjes van een rubber-achtig materiaal. Het is een flexibel, maar stevig hoesje. Je trekt hem gemakkelijk om je telefoon heen en daar blijft hij ook goed zitten. Bij het hoesje wordt een pluchen staartje geleverd die je met een zuignap aan je telefoon kunt zetten, op deze manier is je telefoon helemaal omgeturnd naar een konijn!  De staart is meer een grapje want hij blijft niet heel goed zitten en is ook niet handig als je belt natuurlijk. De konijnenoren steken best uit, maar daar heb je niet zoveel last van met bellen. Ik vind dit hoesje gewoon leuk en grappig!

Konijnen hoesje iphone xSunkissed.

Konijnen hoesje iphone xSunkissed 2

Konijnhoesje iphone xSunkissed


Prijzen

Tinkerbell hoesje € 14,99
Gouden hoesje € 9,99
Konijnen hoesje € 12,99

De bovenstaande, en nog veel meer leuke hoesjes, kun je vinden bij Hoesjes-outlet.nl . De hoesjes zijn allemaal erg betaalbaar, er komen geen verzendkosten bij en de hoesjes worden snel geleverd.

Welk hoesje vind jij het leukste van de bovenste drie?

Disclaimer 2014 xSunkissed

 

Reacties (5)

 1. Evelien

  Wat een geweldige hoesjes!! Die laatste vind ik zooo cute <3
  Evelien recently posted…Review: Lush Lente producten

 2. Nicole

  Echt super leuke hoesjes. Altijd als ik dit soort leuke hoesjes zie wil ik gewoon een iphone zodat ik ze ook kan kopen haha!
  Nicole recently posted…February Favorites

 3. Alexandra // ILUMUOTI

  Oeh, leuke hoesjes! Ik heb zelf een iPhone 5C en daar zijn soms wel minder leuke hoesjes voor :/

  xx
  Alexandra // ILUMUOTI recently posted…Photography | Knitted Ballet

 4. Sabrina

  Ohh die eerste en laatste vind ik echt te leuk <33 jammer dat ik zelf ook geen Iphone heb:(

  1. Nadia

   Ik vond die eerste meteen geweldig!
   Nadia recently posted…3x leuke iPhone hoesjes

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge