3x LUSH Bath

De laatste tijd sprong ik een paar keer in bad onder het mom ‘Ik moet iets testen voor xSunkissed!’. Daarvan was ik 3x een product van LUSH aan het proberen. Ik hou van LUSH!


In de winkel was het al erg moeilijk; welk van al deze lekker ruikende, mooi uitziende producten zal ik meenemen voor een review? Uiteindelijk heb ik de hulp van de LUSH dame ingeschakeld en hebben we samen een aantal algemene favorieten bekeken. Daar heb ik toen een keuze uit gemaakt. De Candy Mountain, Cinders Bath Ballistic en de Golden Wonder Bath Ballistic mochten met mij mee.

Wij geloven in het maken van effectieve producten van verse, biologische groentes en fruit, de beste essentiële oliën en veilige synthetische ingrediënten.

We geloven in het kopen van ingrediënten van bedrijven die niet op dieren testen en in het testen van onze producten op mensen.
We bedenken onze eigen producten en geuren, we maken ze vers en met de hand en gebruiken zo weinig mogelijk of geen conserveringsmiddelen of verpakkingsmaterialen, met alleen maar vegetarische ingrediënten en vertellen je wanneer ze gemaakt zijn. Aldus LUSH.

Ik begin met Cinders, omdat deze helaas tegenviel in alles.
Cinders zou namelijk zorgen voor een geur van kaneel en kruidnagel, kruidnagel vind ik zo lekker ruiken. Echt een geur waar ik kerst herinneringen aan heb. Ook zou je een knetterend haardvuur horen. Enthousiast deed ik deze Bath Ballistic in bad en wachtte tot het haardvuur ging knapperen en de heerlijke geur de badkamer zou vullen. ..Maar ik bleef wachten, er gebeurde niets. Zelfs toen de Bath Ballistic helemaal opgelost was rook en hoorde ik niks. Wat een teleurstelling! Er was ook geen schuim, dat was geen belofte, maar dat vind ik toch leuk in bad. Het water was heel lichtjes wat oranje gekleurd, maar daar bleef het bij. Ik zou deze niet opnieuw kopen.

De ingredienten van dit product;
Sodium Bicarbonate , Citric Acid , Coarse Sea Salt (Sodium Chloride) , Popping Candy (Isomalt, Lycasin, Carbon Dioxide) , Fragrance , Gardenia Extract (Gardenia jasminoides) , Almond Essential Oil (Prunus dulcis) , Sweet Orange Oil (Citrus sinensis) , Cinnamon Leaf Oil (Cinnamomum zeylanicum) , *Cinnamal , *Eugenol , *Limonene , FD&C Red No. 4

De volgende is Candy Mountain. Die is echt geweldig. GEWELDIG. Candy Mountain komt de beloftes na en meer. Het enige wat de verpakking namelijk belooft is ‘Bergen vol suikerzoet schuim’. Je verkruimelt de Candy Mountain in het water en de bergen schuim ontstaan super snel. Daarbij krjg je ook roze water, een lekkere geur en als kers op de taart ook glittersssss! Schuim + Roze water + Glitters + Snoepjesgeur, dat wil toch ieder meisje? Dit is echt mijn favoriet.

De ingrediënten hierin zijn;
Sodium Bicarbonate, Cream of Tartar, Sodium Laureth Sulfate, Lauryl Betaine, Citric Acid, Perfume, Cornflour, Snowflake Lustre, Fair Trade Vanilla Absolute, Titanium Dioxide, Polyester-3, Methyl Ionone, Colour 45410, Colour 45380

Als laatste de Golden Wonder Bath Ballistic die mij echt deed verbazen. Het is een groot, gouden cadeautje wat van binnen gevuld is met allemaal gekleurde confetti!
Je vult je bad en doet de Golden Wonder erin, langzaamaan lost hij op en komen er allemaal kleurtjes tevoorschijn. Heel mooi! Deze geeft je badwater een groen/blauw kleurtje met glittertjes.

Misschien vind je ze wat prijzig, maar met deze heerlijke badproducten kun je tenminste wel zonder schuldgevoel in bad gaan. LUSH denkt bij het verpakken zelfs aan de natuur, ze gebruiken zo min mogelijk plastic en als ze het gebruiken is het gerycycled. Net als alle verpakkingsmaterialen die ze gebruiken. Lush helpt je er thuis ook aan herinneren door deze opdruk op de verpakking te zetten;

Cinders kost €3,95
Candy Mountain kost €5,25
Golden Wonder kost €6,45

Lees hier eerder verschenen artikelen over Lush;
– Lush redt de aarde
– Lush milieuvriendelijke kado verpakkingen

Reacties (4)

  1. Suzanne

    Leuke producten! Het ziet er echt grappig uit.

  2. beautyforgirls

    Candy Mountain heb ik ook gehad! Die is zo fijn en heerlijk zoet.
    Liefs, xxx

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge