5 december xSunkissed

5 december

Sommige kinderen hebben slapeloze nachten gehad, afgeteld tot 5 december. Ik geloof dat mijn lezers die tijd allemaal wel voorbij zijn, maar veel van ons doen toch iets aan 5 december. Vandaag vertel ik wat mijn plannen zijn!

Als je dit leest in de ochtend ben ik op dit moment bezig met vrijwilligerswerk in het dierenasiel. Dit doe ik omdat ik op het moment nog geen baan heb en ik mijn tijd dan graag ook nuttig wil besteden. Ik ben iemand die liever iets met dieren doet dan oude mensen of kleine kinderen, dus de keuze voor het dierenasiel was snel gemaakt. Ik help op de honden afdeling. Om 8 uur begin ik en maak ik samen met de andere vrijwilligers de hondenhokken schoon en dat gebeurt echt met water en een soppie, elke dag. De hondjes hebben elke dag dus een lekker schoon en frisse ruimte. We verschonen het water en geven nieuw voer. De hondjes mogen in die tijd lekker rennen op de speelweides. Als ze daarna naar binnen komen hebben ze lekker een schoon hok en een bakje eten klaarstaan. Aan het eind van de ochtend gaan ze op wandeling, het asiel zit in een park aan het IJselmeer dus daar kun je lekker wandelen. Na de wandeling mogen de hondjes weer op de speelweide, vorige week heb ik een half uur gevoetbald met lieve Tiara. Je gaat hierdoor toch anders kijken naar je eigen hondje. Suky ligt thuis altijd op een mega dik kussen, een kleed en een dekbed voor de verwarming, zij maakt deel uit van ons gezin. De hondjes in het asiel hebben dat (nog) niet, terwijl ze zo ontzettend leuk zijn!

Tiara asielhond xSunkissed

Ik ben er alleen in de ochtend, dus om een uur of 12 ga ik naar huis en ga ik een Chocolade truffel taart maken. Als jullie het leuk vinden kan ik het recept wel met jullie delen. Ik heb dan hopelijk tijd om wat producten te fotograferen als de taart in de koelkast staat uit te harden. Om 16:00 hebben we met de familie van mijn moeders kant afgesproken om Sinterklaas te vieren. We gaan lekker met zijn allen eten en daarna nemen we het in teams tegen elkaar op met het spel ‘Ik hou van Holland‘ dus dat zal vast gezellig worden! Iedereen neemt wat mee en ik neem dus die taart mee.
Deze Sinterklaas doen wij niks met gedichten, surprises of cadeautjes, het gaat puur om de gezelligheid.

Wat zijn jullie plannen deze 5 december? Enjoy today ♥

Reacties (2)

  1. Manon

    Leuk dta je daar vrijwilligerswerk doet!
    Manon recently posted…Maybelline New York My GLOSS #565

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge