7x met Bio-Oil

Sommige producten zijn zo ontzettend multi-functioneel dat je ze eigenlijk wel in huis moet hebben. Een voorbeeld van zo een product is Bio-Oil. Lees snel verder om te kijken waar je dit product allemaal voor kunt gebruiken!


01. Bio-Oil beauty geheim 1: Verzachtende badolie
Na een lange dag in de zon kan elke huid wel een oppepper gebruiken bijvoorbeeld tijdens een lekker bad. Een scheutje Bio-Oil aan het badwater toevoegen doet wonderen. De huid kalmeert, wordt heerlijk zacht en rijkelijk gevoed.

02. Bio-oil beauty geheim 2: Anti-aging
Smeer Bio-Oil op het gezicht, inclusief de huid rondom ogen en hals om kleine rimpels en lijntjes te behandelen. De geavanceerde formule helpt om vocht vast te houden en verhoogt de elasticiteit van de huid. Bio-Oil werkt preventief tegen ouderdomsverschijnselen en houdt de huid soepel en gezond.

03. Bio-Oil beauty geheim 3: Voor een egale huid
Bio-Oil is ook doeltreffend bij het verminderen van de zichtbaarheid van oneffenheden en pigmentvlekken. Dit blijkt uit klinische studies uitgevoerd door MEDUNSA (Photobiology Laboratory of the Medical University of South Africa) in 2005. Van de respondenten zag 93% na tweemaal daags aanbrengen (gedurende 6 weken) verbetering optreden.

04. Bio-Oil beauty geheim 4: Voedende nagel en nagelriemen behandeling
Bio-Oil verzorgt ook nagels en nagelriemen en is ook goed te gebruiken in een voeten-of handbadje. Op droge en harde nagelriemen kun je dagelijks een beetje smeren bijvoorbeeld voor je naar bed gaat. Masseer de olie lekker in en na een tijdje worden de nagelriemen soepeler en is één a twee keer per week smeren voldoende.

05. Bio-Oil beauty geheim 5: Tegen statisch haar
Warm een klein beetje Bio-Oil op tussen je handen en masseer deze vervolgens in bij de gespleten haarpunten. Dit beschermt de haarvezel en voorkomt dat het haar statisch wordt. Bio-Oil helpt ook een droge en/of geïrriteerde hoofdhuid. Enkele druppels inmasseren is voldoende om te voeden en beschermen. Zorg dat je echt maar een paar druppels doet, anders gaat je haar er vettig uitzien.

06. Bio-Oil beauty geheim 6: Gezichts- en lichaamsmoisturizer
Bio-Oil is een effectieve moisturizer voor lichaam en gezicht. De olie vult de natuurlijke huidoliën aan en voedt een droge huid die is aangetast door onder meer veelvuldig douchen, verwarming en airconditioning. Omdat Bio-Oil een hypoallergeen huidverzorgingsproduct is, is deze geschikt voor alle huidtypen.

07. Bio-Oil beauty geheim 7: Pleister resten weghalen
Ik vind het altijd lelijk als ik een pleister op mijn vinger heb gehad en er plakresten achter blijven. Hier blijft altijd viezigheid aanplakken. Mijn moeder kwam erachter als je een beetje Bio-Oil op een zakdoekje oid doet, dat je de plakrestjes er zonder problemen afhaalt!

Bio-Oil wordt verkocht via de drogist en apotheek.
Prijzen:
Bio-Oil 60ml – € 12,15
Bio-Oil 125ml – € 20,29

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (1)

  1. True

    Ik heb bio-oil al eerder gebruikt tegen een beetje striemen die ik heb en ik zag naarmate te tijd wel een verschil!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge