88 Palette’s van Coastal Scents

Van de week had ik gepost dat ik een 88 palette ging kopen/bestellen, maar ik wist niet of ik matte of shimmer zou nemen.
Na wat zoeken en denken dacht ik, ik koop ze gewoon allebei!
Ik had een nederlandse webshop gevonden – enchantra.eu – die ze verkocht, en voor een aantrekkelijker prijsje dan dat ik ze op andere site’s had zien staan.
Voor de 88 palette Matte had ik €18,95 betaald en voor de 88 palette Shimmer €19,95 en omdat ik voor iemand anders ook beide moest bestellen kwam ik boven de €50,- en had ik geen verzendkosten. Dus totaal was ik maar €38,90 kwijt!


Beschrijving
Betoverende kleuren met voor iedereen precies wat je zoekt om je sterke punten te benadrukken. Of je nu houdt van felle kleuren, shimmer, of juist liever neutraal opgemaakt de deur uitgaat, met deze make-up transformeert iedereen zich voor iedere gelegenheid in een betoverende schoonheid.

Aangenaam in gebruik en een betoverend resultaat, sommige dingen hebben niet veel woorden nodig. Dat geldt ook zeker voor deze producten. Betover je omgeving met een “magic touch” van deze prachtige producten.

It’s a kind of magic!

In 3 dagen had ik het al binnen, goed verpakt in een doos met een sticker dat het breekbaar was. Toen ik het pakketje opende zat alles verpakt in van dat bubbeltjes plastic, maar dan wel hele grote bubbels. Alles was dus goed en onbeschadigd binnengekomen! Ik had er zelfs een lipgloss bij gekregen, Lief!


De shimmer versie


De matte versie

Ik vind ze in het echt trouwens mooier, ook toen ik de foto op de site zag dacht ik ‘mooi’, toen ik ze uit de doos haalde dacht ik ‘waaaaauw, de kleurtjes zijn in het echt nog mooier!’

Ik ga er natuurlijk swatches van maken zodat jullie kunnen zien hoe de kleurtjes zijn, maar daar is het nu te donker voor en ik wil ze in echt licht laten zien haha.
Dus die komen morgen!

Reacties (2)

  1. Nadiaa

    ja, ik deed die doos open en ik dacht echt waaaauw <3

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge