AAAAAAAAAAAAH Zalando

Of ik even wilde gillen was de vraag van mijn buurvrouw toen ik een pakketje bij haar kwam ophalen. Het was namelijk een pakketje van Zalando, en tja, volgens de reclame hoor je dan te gillen.


Mijn bestelde blouse was er, binnen heb ik de doos meteen opengemaakt en hij was precies zoals ik verwachtte. De maat was ook goed, ik had maatje 34 besteld, deze zit misschien nog een klein beetje te ruim, maar hij valt mooi zo.
De kleur is volgens de webshop ‘grijs’ maar in het echt en op de foto van de site zelf koperkleurig. De kleur past perfect bij mijn haar!
Zalando is momenteel overal, dus ik besloot er ook eens iets te bestellen, oh my god… wat was dat moeilijk! Ik heb er echt dagen over gedaan voor ik mijn keuze kon maken. Ernstig he. Er is namelijk onwijs veel keuze, ik denk dat er voor iedereen wel wat wils bij zit. Ik heb even getwijfeld of ik gewoon een paar mooie winteraccesoires zou bestellen, aangezien de winter er weer aankomt, een stel warme sjaaltjes, leuk mutsje ofzo. Toch besloot ik om een blouse te kiezen, daar heb ik het hele jaar door wat aan. De webshop werkt erg makkelijk en je hebt geen verzendkosten. Je spullen heb je binnen 2-3 dagen binnen, lekker snel.

Ze verkopen ook make-up, dat wist ik eerlijk gezegt niet, ze hebben echt veel, voor de sportieve girls onder ons; je kunt er ook leuke sneakers van Nike, Lacoste, Converse en dergelijke kopen. Natuurlijk kun je er ook terecht voor mooie hakken.

Goed, genoeg over Zalando, jullie willen mijn blouse natuurlijk zien.


Hij voelt heel zacht aan, een soort satijnen stof lijkt het. Bij je polsen zit hij een deel strak en daarna wordt hij losser, bij de kraag zit een strik.
Hij is trouwens van het merk Mint&Berry, een merk wat ik voor Zalando nog niet kende, maar het is zo een leuk merk!

Wat vinden jullie ervan? De blouse is te bestellen bij Zalando en kost €39,95.

Reacties (1)

  1. Rinah

    Wat een gave blouse, de kleur ziet er ook goed uit.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge