Meeki header xsunkissed

Abonnement op nagellak met Meeki!

Je hoeft je huis bijna niet meer uit, kleding, eten en nu zelfs de trendkleuren nagellak worden bij je thuisbezorgd. Zelf laat ik voornamelijk kleding bezorgen, ja ik ben zo iemand die alle echte winkels naar de ondergang helpt want ik shop alleen nog maar online.. Maar daar gaat het vandaag niet over, vandaag vertel ik jullie over een abonnement op nagellak van Meeki.


Meeki brengt elke maand een verrassende collectie nagellak uit die aansluit bij het modeseizoen en jouw persoonlijke stijl. Via de website van Meeki doe je een stijltest en op basis daarvan ontvang je kleuren die bij je passen. De twee flesjes worden in een mooi doosje naar je toe gestuurd. Meeki werkt met vier modestijlen; Natural, Modern, Classic en Glam en elke maand kun je aangeven welke mood je het leukst vindt. Wat ook handig is, jij bepaalt zelf hoe vaak je Meeki wil ontvangen. Eens per drie of twee maanden of misschien zelfs maandelijks!

Meeki review xSunkissed

Ik ontving de Modern box, dit was voor mij een verassing aangezien ik zelf geen keuze had gemaakt. In de box zaten een mooie blauwe kleur en een bordeaux rode/bruine met shimmers.

De blauwe kleur vond ik meteen mooi, de ander is niet perse mijn stijl, maar toen ik hem op deed vond ik hem toch wel wat hebben!

Meeki swatch xSunkissed
Russet Brown

 

 

Meeki Aqua haze
Aqua Haze

De lak vond ik een beetje vreemd lakken, de kwastjes zijn minder soepel dan ik gewend ben en de lak lijkt iets dikker te zijn. Dik vond ik niet echt lekker lakken, maar als het er eenmaal op zit ziet het er wel mooi uit. Op de derde dag vertoonde de lak chippen, dus dat is redelijk.

De Meeki nagellakbox kost € 9,95 en je kunt je via de Meeki website aanmelden.

Disclaimer 2014 xSunkissed

 

Reacties (5)

 1. Mariska

  Wow, vind het echt mooie potjes/flesjes ook! Interessant en mooi 😀

 2. manon

  Mooie kleuren. Dit merk kende ik nog niet. Ik zou eigenlijk nooit een abonnement nemen op een nagelbox, want zoveel doe ik er niet mee.
  manon recently posted…Persoonlijk | Een aantal feitjes over mij

  1. Nadia

   Ik heb echt altijd nagellak op :)
   Nadia recently posted…Abonnement op nagellak met Meeki!

 3. Jamey

  Wat een mooi blauw lakje! Zekers mijn smaak!
  Jamey recently posted…T. LeClerc Matt Lipstick

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge