Achterkantjes van oorbellen

Voorheen zat er altijd een ‘kroontje’ achterop je oorbellen, deze raakte je eigenlijk bijna nooit kwijt. Tegenwoordig zitten er flut achterkantjes op oorbellen die je niet bij de juwelier koopt, bijv. een rubbertje of een schuifje die los zit.

Bij sommige oorbellen zit er een heel groot lomp plastic schuifje aan de achterkant, ik ben er echt niet blij mee, maar om nou al je oorbellen bij de juwelier te halen? Nee.. maar nu heb ik dé oplossing!

Ik kwam laatst in een kralenwinkel, een winkel die letterlijk vol staat met kasten, bakken en lades. Vol met kralen. Ze verkochten ook andere niet-kraal artikelen zoals sluitinkjes voor armbandjes en kettinkjes, lege broche achterkantjes en nog wat van die kleinigheden. Ik was opzoek naar hangertjes om een armbandje te maken en zag toen in een lade allemaal achterkantjes van oorbellen, maar de kroontjes die je bij de juwelier achterop krijgt. Ze waren er in zilver en goud en kosten maar 0,15 per stuk! Ik heb er 6 meegenomen, ik heb namelijk echt een hékel aan die achterkantjes die je bij winkels als Six achterop krijgt, die ‘klikken’ zich niet vast namelijk, en ik ben al zo vaak oorbellen verloren, of ik vond de oorbel in mijn bed zonder achterkantje. Dat is gewoon zonde en onnodig.

Mocht je dus ook dit probleem hebben, stap eens binnen bij een kralenwinkel en kijk of ze deze hebben en vraag er anders even naar. Ik ben in ieder geval erg blij met mijn ontdekking.

Reacties (2)

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge