AIFW – Generation 12

Generation 12 zijn collecties van studenten aan de ArteZ, omdat deze allemaal een eigen stijl en eigen collectie hebben, heb ik gekozen om hier geen catwalk foto’s te laten zien maar een groepsfoto per ontwerper. Bij deze shows zat ik frontrow, dat vond ik echt super!

Elusive Clashin, ontworpen door Yona van Mansfeld. Deze show vond ik wel mooi, ik weet alleen niet zo goed wat ik vind van de streep op de modellen hun hoofd. Net of het hoofd daar was open gesneden haha.
Deze collectie is ontworpen door Zhengzheng Li.
Ik vond deze show om te huilen, de modellen liepen voor paal, echt om te huilen. De show kon mij niet snel genoeg over zijn. Om even te laten zien wat ik bedoel, even een full front catwalk foto;

De arme jongen heeft een rare haarband op zijn hoofd, een streep op zijn voorhoofd, een bolletjes shirt aan, en als klap op de vuurpijl een bolletjesmaillot, die óok nog eens lichtblauw is! Goed, je begrijpt me.
Irotsuya, ontworpen door Hanna Siwecki. Deze show vond ik wel leuk, de kleding was creatief gemaakt, ook vind ik de make-up perfect passen bij de collectie.
Personatus, ontworpen door Jonathan Christopher. Deze collectie vond ik delen wel mooi en delen wat minder, ik vond het ook jammer dat de modellen een beetje suffe uitstraling hadden.
Deze collectie heet Sad Parade en is ontworpen door Nick Rosenboom. Deze collectie vond ik mooi, vooral de jumpsuit die het model, 3de van links, draagt.

Welke ontwerper is jouw favoriet van Generation 12?

Reacties (3)

 1. Nadiaa

  @Marije; team Peter Stigter maakte deze backstage foto’s, deze staan geloof ik ook op de site van Elle en AIFW zelf 😉

 2. marije

  heey!
  hoe ben je aan deze foto’s gekomen?
  ik zoek al heel lang naar backstage foto’s :) liefs, marije

 3. Janneke

  Ik ging livestream kijken (weetik via jou!) maar ik vond e show niet leuk, stom hoor.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge