AIFW – Outfit van de fashionista’s

Op een fashion event komen natuurlijk mensen af die van fashion houden, en deze mensn doen er dan ook een heleboel aan om er zelf ook fashionable bij te lopen. Bij de Fashion Week draait het stiekem ook een beetje om zien&gezien worden. Terwijl ik aan het wachten was tussen de shows heb ik een paar meiden voor jullie op de foto gezet.
Watch & let inspire you!

Welke outfit is jouw favoriet?

Reacties (5)

 1. Silke

  oh no what a terrible picture! kon je die andere er niet opzetten? haha wel leuke posts over de AIFW :)

 2. ohmaygod

  oeh ik sta erbij, wat leuk!

  ik ga je linken in mn toekomstige post hihi xxx

 3. Soraya

  Hi Hon’ Oh vet leuk!! Thank you 😀 Kan ik m copye en op mn blog zetten XXX

 4. Nadiaa

  Ze heeft roosjes op haar haar, het is geen roze haar 😉

 5. Anonymous

  Blauwe lippenstift en roze met zwart haar.. mmm…

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge