AIFW – Sage&Ivy en Hunkemoller

De 3de dag was ik aanwezig bij 2 show’s, Sage&Ivy en bij de show van Hunkemoller.
Het was die dag echt heerlijk weer, in tegenstelling tot de dag ervoor.

De show van Sage&Ivy was als eerst, om half 8 werden we bij de vijver van het Westergasterrein ontvangen met een lekkere cupcake en een glas champagne om vervolgens plaats te nemen op de 2de rij aan het water en in de zon. Oei, wat een straf.
De catwalk lag in het water, met dit weer zag het er allemaal super mooi uit!
Op de foto’s zie je mensen aan de overkant zitten, daar is namelijk gewoon openbaar terrein, dus iedere voorbijganger kon kijken. Kijk even mee naar wat foto’s die ik heb gemaakt;


Super mooi!

Om 9 uur zouden we de zaal in mogen en om half 10 zou de Hunkemoller show beginnen, helaas liep het fashionably late een beetje uit, waardoor het asociaal late werd. Goed, om kwart over 10 begon de show, en hij was al het wachten waard! Het begon met bruidslingerie, echt heel mooi, daarna gewone lingerie en beachwear. De modellen liepen op lekkere uitgaans-muziek en bouwde er een feestje van. Er was een Afrikaanse trommelband die live muziek verzorgde tussen de soorten lingerie door. Ik zat in eerste instantie op de laatste rij, maar ik zag daardoor de helft van de catwalk niet, dus ben gaan staan, toen zag ik alles perfect! Ik vond de hele show een beetje Victoria Secret stijl.


Jaja, je ziet het goed, Kim Feenstra in front!

We kregen hier ook nog een mooie goodiebox mee.

Ik had er 2 meegenomen, veel mensen namen alleen de inhoud mee, dus ik had nog een lege zwarte box gepakt, handig voor mijn nagellak stash die nu uit zijn box knalt.

Dit waren de show’s waar ik ben geweest van de Fashion Week dit jaar, heb nu alweer zin in januari! Deze 2 waren toch echt mijn favoriete shows deze week, wauw. Complimenten voor de organisatie!

Reacties (2)

  1. Nikita

    Oh echt? Waar heb je hem gevonden? Leuk je te ontmoeten trouwens!! X

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge