Alyssa won de winactie

Alyssa won de afgelopen winactie. Hiermee had ze een tegoedbon van Hyki gewonnen ter waarde van €15,-.

Ik had met haar afgesproken dat als zij deze besteedt had, ik dit hier ook even zou plaatsen.“Op de voorkant staat een print met de tekst: C’est chic with every heartbeart. Ik vind het wel een leuke tekst en vandaar dat ik besloot om het shirt te bestellen. Aangezien de cadeaubon 15 euro waard was, hoefde ik zelf alleen de verzendkosten te betalen. Binnen één dag had ik het shirt al in huis en ik ben er erg blij mee! Normaal gezien draag ik niet snel t-shirts met een print op de voorzijde, maar deze vind ik erg leuk en past wel bij me. Bovendien is de service van HyKi altijd erg goed en dat is ook een pluspunt.” aldus Alyssa.

Ik ben blij dat je er een leuk shirt van hebt kunnen kopen, veel plezier ermee!

Reacties (2)

  1. Anonymous

    Staat haar wel leuk.

  2. Kiki

    Wow echt super leuk, ik heb die winactie alleen nooit gezien?

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge