Amsterdam Fashion Week – Sepehr Maghsoudi

Zaterdagavond was ik naar de Amsterdam Fashion Week gereden om de show van Sepehr Maghsoudi te bekijken. Sepehr komt net als ik uit Hoorn, dus dat vond ik extra leuk!
Ik heb voor jullie een filmpje gemaakt, dus kijk snel!

De show heette Walking out of shadow en was alweer de 8ste show van de ontwerper. De zaal was gevuld met pers, BN’ers, familie en modeliefhebbers. Op ieders stoel lag een envelop die we absoluut niet mochten openen voor de show – er zat een boekje met foto’s in -. Tijdens de show zorgde Pepijn Spijkerman voor live muziek, hij speelde gitaar en zong, dit heb ik nog niet eerder zelf gezien bij een show dus dat vond ik erg leuk.

Je zag ook diversiteit aan modellen, de 1 zag er dromerig uit, de ander was wat meer een leuke chick/populaire boy. Ook liep er een ‘plus size’ model mee, mijn blogger collega Mascha van Beautygloss! Ik vond het echt heel leuk dat zij meeliep, je ziet haar ook terug in mijn filmpje. You can be proud girl!

Ik vond vooral de blauwe jurk met kant erg mooi, die zie je bij het allereerste model.
De damescollectie heeft een romantische en elegante uitstraling met een royal touch. Toch waren er een paar hele aparte stukken die ik niet elegant en romantisch kan noemen. Zo was er een soort ‘blauw badpak’ met een soort waarschuwingslinten erop. Wel heel apart, maar totaal niet romantisch of elegant. Ook was er een model dat iets achter haar had hangen, aan haar rug, wat mij deed denken aan de Chinese Draak.

De mannencollectie was ‘preppy cool’ en had wat aparte lijnen in de stukken zitten. Er kwamen verfspetters terug, die ik meen al eerder gezien te hebben.

Na de show maakte Sepehr nog bekend dat hij de animatiepakken voor ‘Just Dance’ gaat ontwerpen. Ik vind Just Dance echt hartstikke tof, dus ben benieuwd!
Vanaf 1 oktober 2013 is deze Just Dance verkrijgbaar.

Reacties (3)

  1. Anonymous

    Leuk filmpje!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge