Anna is Clear tegen puistjes + winactie

Een beetje een gekke naam, maar het gaat hier om een roller tegen puistjes. Ik heb hem nu een paar weken getest en vertel jullie nu graag of het werkt.


Voordat ik deze roller kreeg had ik er ook nog nooit van gehoord, veel van jullie zullen de naam nu misschien ook wel voor het eerst zien. Maar ik ben blij met dit product, dus ik wil dat jullie er ook van weten.

Anna Is Clear is uniek: afgelopen maart hebben zij een patent aangevraagd op hun formule tegen puistjes. Het product 100% natuurlijk met als actief ingrediënt een gefermenteerd rogge extract, dit werkt tegen ontstekingen in de huid.
Het team van Anna is Clear raadt aan om het 3 tot 4x per dag te gebruiken, zelf heb ik hem 2x gebruikt. Als ik wakker werd en als ik weer ging slapen rolde ik de roller op mijn ‘onrustige’ plekken als neus en kin. Als ik ergens voelde dat er iets ging gebeuren rolde ik daar ook even extra. Mijn roller is helaas zo goed als op, maar in de tijd dat ik hem heb gebruikt heb ik amper puistjes gehad. Soms een kleintje, maar die kwam niet echt goed door als je begrijp wat ik bedoel.

Het product zit in een rollertje, ik vond dat meteen onhygiënisch. Op deze manier rol je de bacteriën van je huid in je product, maar toen ik dat even onderzocht las ik op de site van Anna is Clear dat de bacteriën in 10 seconden gedood worden. No worries dus!

Anna is Clear is 100% van natuurlijke oorsprong.
Anna is Clear bevat alleen stoffen die de huid (her)kent.
Anna is Clear geeft geen enkele bijeffecten.

De site van Anna is Clear is ontzettend uitgebreid, zo kun je de werking en uitleg van ingrediënten vinden. Staan er veelgestelde vragen op en een uitleg over de naam. Ik begon dit artikel met een zinnetje over de naam, maar zal hem jullie nu kort uitleggen want het is best grappig. Anna was een dame die het team van Anna is Clear was tegen gekomen, ze vonden haar erg mooi, maar ze had last van puistjes en dergelijke. Ze besloten Anna een aantal samples van het product dat nu Anna is Clear heet mee te geven. Later hadden ze een hele blije Anna aan de telefoon die blij ‘I’m Clear’ riep. Anna is Clear.

Ik ben dus net als Anna ook erg tevreden over dit product. Het enige minpuntje vind ik de prijs. Voor een roller met 5ml betaal je €24,95, maar aan de andere kant, een egale huid is je ook veel waard.

Op dit moment is Anna is Clear alleen nog via de webshop te bestellen, maar naar verwachting zullen de producten rond december ook in de winkels verkrijgbaar zijn.

En via mijn winactie! Ik mag namelijk 2 rollers weggeven. Het enige wat je daarvoor moet doen is mijn Youtube account volgen en een mailtje sturen met je adres en Youtube naam naar x.sunkissed[at]hotmail.com Simple as that.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (4)

 1. melanie

  deed graag mee maar heb geen youtube dus kan niet lid worden

  xxx

 2. beautyforgirls

  Best prijzig voor deze roller.
  Maar het klinkt wel goed.
  Liefs, xxx

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge