Aparte beautytools, part 2

Vandaag het 2de deel met aparte beautytools die ik heb gevonden tijdens mijn make-up zoektocht op Ebay.

De 3-in-1 mascara applicator

Mascara die op je ooglid komt als je mascara op doet, of onder je oog, ja heel irritant. Met een wattenstaafje veeg je het zo weg, maar je kunt natuurlijk ook de 3-in-1 mascara applicator gebruiken! Aan de onderkant zit ook nog een borsteltje om je wimpers even door te kammen. Ik vind het wel grappig bedacht!

Daarna vond ik iets anders waarvan ik eerst eens moest gaan uitzoeken voor ik wist wat het nou echt was.

Bang Patch Stick
Het is een soort klitteband plakje die je in je haar ‘plakt’. Waarom zou je klitteband in je haar plakken denk je nu misschien, maar volgens de uitleg is het echt heel handig als je make-up op doet of je gezicht gaat wassen en er steeds een plukje voor je gezicht hangt. Dan plak je dat ene plukje dus vast met die Bang Patch Stick.

Double Eyelid Clip
In het eerste artikel over aparte beautytools zagen jullie als een soort klip stickertjes die een dubbele ooglid maakte. Ze hebben hier ook een andere tool voor, een soort knijper die je 5 minuten per dag op je ooglid klipt om zo een natuurlijk effect te krijgen. Het lijkt mij echt niet goed op knijpertjes op de dunne, tere huid rond de ogen te klippen, maar wie mooi wil zijn….

Reacties (2)

  1. Norah

    whaha wat een rare dingen zeg! leuke bog

  2. Liesewiesje

    LOL, die komen echt met de gekste dingen hoor 😛

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge