Armani zonnebril

Nieuwe Armani zonnebril

Wat geniet ik ervan dat de zon zich de laatste dagen weer laat zien! De zomer kan wat mij betreft niet snel genoeg komen. Omdat ik een beetje uitgekeken ben op de zonnebrillen die ik heb en daarom regelmatig een zonnebril van mijn vriend steel was het tijd dat ik zelf een nieuwe zonnebril zou uitzoeken. Vandaag laat ik mijn nieuwe Emporio Armani sunnies aan jullie zien!


Normaal koop ik een bril altijd in de winkel maar deze keer mocht ik een bril uitzoeken op de website van SmartbuyGlasses. Kiezen uit meerdere opties is altijd moeilijk, maar wat een enorm aanbod hebben zij! Allerlei kleuren, glazen, modellen en merken. Eerst filterde ik op een aantal merken en modellen die ik meestal wel mooi vind en nadat mijn keuze in eerste instantie was gevallen op een unisex model van Ray-Ban koos ik uiteindelijk toch voor een damesmodel van Armani.

SmartBuyGlasses xSunkissed

Als je een bril in de winkel koopt zet je er gewoon een aantal op om te kijken hoe de bril je staat en hoe hij zit. Via een webshop kan dat natuurlijk niet en moet je zelf goed nadenken over of een model jou wel staat. Bij SmartBuyGlasses kun je via de camera van je laptop virtual brillen passen, heel leuk.

De bril werd snel verzonden en kwam keurig verpakt binnen, bij mijn bril zit ook nog een certificaat van echtheid van Armani. Toch weer leuk. Nu de zon er weer wat vaker is kan ik jullie ook aanraden om snel een kijkje te nemen tussen de brillen, leuk voor jezelf en anders ook erg leuk als cadeau. Overigens vind ik de prijzen van de brillen erg meevallen.

Armani xSunkissed

Het enige kleine minpuntje is dat ik nog wel even langs een winkel moet om de pootjes wat strakker te laten stellen want mijn hoofd is toch iets te klein voor deze bril.

Hebben jullie ook al een mooie bril klaarliggen voor de zonnige dagen?

Disclaimer 2014 xSunkissed

 

Reacties (1)

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge