Aussie review xSunkissed

Aussie Miracle Recharge Collectie

Aussie was een merk wat ik wel kende, maar nog nooit had geprobeerd, je snapt dat ik dus wel benieuwd was. En ik hou van leave-in sprays en ik ontving allevier de Aussie Miracle Recharge Collectie producten, leave-ins dus. Bevielen deze producten mij?
Ik vind het eigenlijk wel lekker makkelijk, van die leave-in sprays. Je spuit ze door je haar en hoeft er niet meer naar om te kijken. Jij doet je ding en ondertussen werkt de spray in je haar.

Er zijn vier verschillende varianten, allemaal passend bij een bestaande lijn van Aussie; Moisture, Aussome Volume, Frizz Remedy en Take the Heat. Iedere variant heeft een andere werking op je haar.
Aussie soorten xSunkissed

Take the Heat kun je gebruiken voor hete stylingtools als je stijltang, je föhn of je krultang. Het helpt je haar beschermen tegen beschadiging door de hitte., want zoals ze zelf zeggen; ‘Assies weten hoe ze om moeten gaan met hitte’. En volgens de verpakking beschermd deze spray je haar beter dan een ‘hunky fireman’ en ook nog eens zonder oorverdovende sirenes.

Aussome Volume is dé spray voor een volumineus kapsel. ‘Less is more’ is soms niet wat je wilt, dus als je ‘s ochtends denkt ‘Turn up the volume’ dan kun je deze spray erbij pakken.
Volgens Aussie ‘Uplift your hair & spirit’

Frizz Remedy helpt je pluizige haar te temmen. Niemand wordt echt gelukkig van een pluizenbol, maar je hebt ook niet altijd de tijd om je haar opnieuw te wassen en te stylen, dus dan is zo een spray als deze een fijne rescue!

Moisture is de laatse van de vier. Zoals Assie al zegt, jij drinkt en eet de hele dag, maar je haar wil ook wel eens gevoed worden. Deze spray zorgt ervoor dat de conditie en gezondheid van je haar weer even een boost krijgt.Aussie review xSunkissed

Alle varianten kun je gebruiken op nat of droog haar. In de Engelse gebruiksaanwijzing staat ook steeds een leuk grapje, helaas wordt dat niet vertaald in de Nederlandse gebruiksaanwijzing.
‘Use on wet or dry hair (decisions, decisions)’
Er staat ook dat je het in je haar moet laten zitten, je hoeft het dus niet uit te spoelen. ”Avoid rinsing. (We call it Leave-in for a reason)”
Kleine details die ik kan waarderen.
Aussie xSunkissed

De geur van het product is vrij aanwezig, het is een fruity geur die in je haar blijft zitten. Als je de geur niet lekker vindt is dat een minpuntje. Van mij had de geur iets subtieler gemogen, maar het stoort mij niet.

Naast de super bestanddelen die jullie miscchien al van Aussie gewend zijn, bevatten alle sprays uit de Miracle Recharge collectie nog een extra Halleluja-factor: namelijk Panthenol (ook wel bekend als de vitamine van de beauty wereld). De lichtgewicht formule van de Aussie Miracle Recharge collectie met Panthenol maakt je haar extra zacht en flexibel. Daarnaast voorkomt het dat het haar makkelijk afbreekt. De extra elasticiteit die Panthenol biedt, zorgt ervoor dat jij je haar altijd en overal in elke stijl kunt dragen die je maar wilt. So no worries – met de Aussie Miracle Recharge Spray kan jij zorgeloos verder met de bloemetjes buiten zetten!

De producten van Aussie zijn verkrijgbaar bij de Etos en deze leave-in spray kost € 8,99

Disclaimer 2014 xSunkissed

 

Reacties (7)

 1. Iris - TBM

  Ik heb een keer shampoo van dit merk gehad en dat vond ik echt heel fijn! Deze lijken mij ook erg lekker!
  Iris – TBM recently posted…Instagram week #16

  1. Nadia

   Oh, de shampoo moet ik dan ook eens gaan proberen!
   Nadia recently posted…Aussie Miracle Recharge Collectie

 2. Fashion meets Beauty

  De producten van Aussie vind ik erg fijn, dus ik ga de leave-in sprays zeker eens proberen! Doe je trouwens mee aan mijn link party? x
  Fashion meets Beauty recently posted…Link party #1 – SPAM je artikel

  1. Nadia

   Moet je zeker doen! En ik ga even kijken wat het inhoud.
   Nadia recently posted…Aussie Miracle Recharge Collectie

 3. Marloes

  Ik ben heel benieuwd naar de aussie producten. Zelf nog nooit iets van uitgeprobeerd!
  Marloes recently posted…Paasbrunch & Outfit of the day

 4. Manon

  Ik heb er al veel over gelezen het klinkt best als een goed product

  1. Nadiaa

   Ik vind het fijne producten! En over de andere producten hoor ik ook veel goeds
   Nadiaa recently posted…Aussie Miracle Recharge Collectie

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge