Aussie xSunkissed

De Aussie Miracle producten, een miracle?

Vandaag test Evelien een merk waar ik fan van ben, Aussie! Dus ik laat haar snel aan het woord over 1 van mijn favo merken: Aussie is een merk waar ik al veel over had gehoord, maar nog nooit iets van had geprobeerd. Ik kwam er onlangs, dankzij een toffe goodiebag, mee in aanraking en ik kan je zeggen: wat jammer dat ik dit merk niet eerder heb ontdekt! Het is zo’n leuk merk, de producten ruiken goddelijk, en de werking is natuurlijk ook helemaal top. Ben je benieuwd naar mijn exacte ervaringen met deze producten, lees dan verder!

Aussie Repair Miracle Shampoo
Ik begin natuurlijk met de shampoo, een grote fles van 300 ml. Bedoelt voor allerlei soorten ‘stout’ haar, of het nu pluizig, droog, statisch, futloos of irritant is. Deze shampoo brengt je haren weer tot leven, dankzij de Australische macadamianootolie erin, jojoba olie en avocado olie.

De shampoo heeft een heerlijke kauwgomballen-geur, de substantie is lekker romig en vol, en laat zich makkelijk verspreiden door het haar. Ik merk dat wanneer ik alleen de shampoo gebruik, m’n haar niet zo ‘prettig in de omgang’ is. Dit ligt niet per se aan de shampoo – m’n haar is zonder extra verzorging enorm opstandig en rebels, denk aan klitten, moeilijk door te kammen, pluizig, statisch.. Met alleen deze shampoo is m’n haar helaas niet minder opstandig, wel vind ik het erg zacht aanvoelen en mooi glanzen als het eenmaal droog is.

Aussie Repair Miracle Conditioner
Aansluitend op de shampoo kun je deze conditioner gebruiken, die dezelfde fijne oliën als de shampoo bevat. De conditioner bevat een speciale formule die je beschadigde en zielige haardos weer helemaal hersteld. Het zou weer zacht, glanzend en fabulous eruit zien. Nou, ik ben benieuwd! Ik heb mijn haar de afgelopen tijd behoorlijk mishandeld door het vaak te verven en zelfs twee keer te blonderen, dus kom maar op met die herstellende formule.

Als ik de conditioner gebruik in combinatie met de shampoo, is m’n haar al een stuk beter te handelen. Tijdens het föhnen kan ik het wat makkelijk doorborstelen, en het klit iets minder dan wanneer ik geen conditioner gebruik. Het glanst de hele dag, voelt zacht aan, en de conditioner heeft m’n haar niet zichtbaar verzwaard. Gedurende de dag komen er amper klitten in, en valt het wat prettiger in model.

Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor Deep Conditioner
Zooo, hele mond vol! Deze tube van 250 ml is verdomd handig in gebruik, want het enige wat je moet doen om er iets uit te krijgen, is door licht te knijpen. Onderaan de fles zit namelijk de opening, waar alleen iets uit kan komen als je erin knijpt. Handig! Hij lekt ook niet, dus ik wil echt dat elke fles voortaan zo werkt. Deze conditioner bevat Australische citroen melisse, en ook aloë vera spot ik ook in de ingrediëntenlijst. Afhankelijk van hoe erg je haar het nodig heeft, laat je hem 1 tot 3 minuten inwerken, daarna spoel je hem uit.

Wanneer mijn haar erg droog is, is dit masker een absoluut hydratatie boost voor m’n haardos! Als ik hem gebruik in combinatie met de bovenstaande shampoo en conditioner, is m’n haar enorm blij met me. Het glanst, voelt zacht aan, klit niet, doorkamt makkelijk, noem maar op. Oh, en het ruikt heel licht naar kauwgomballen!

Conclusie: Ik ben enorm enthousiast over de producten van Aussie. Ik snap nu waarom dit merk opeens zo’n hype was! De werking is goed, de geur is heerlijk, de teksten op de verpakkingen zijn hilarisch, de prijzen zijn precies goed, what’s not to love? Ik ben erg blij dat ik de producten heb leren kennen. De conditioner en het masker zijn m’n favorieten, die doen echt veel goeds voor mijn haar!

Prijzen
Aussie Repair Miracle Shampoo – 300ml – €7,49
Aussie Repair Miracle Conditioner – 250ml – €6,99
Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor Deep Conditioner – 250ml – €8,99

Liefs,
Evelien van Oh Fashion

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge