Aveda A Gift of smiles xSunkissed

Aveda – A gift of Smiles lipgloss

Laatst ontving ik een klein, groen doosje van Aveda met daarin twee kleine lipglosjes – A Gift of Smiles. Omdat ik alleen ervaring heb met de bodylotion van Aveda was ik benieuwd naar hun make-up, misschien jullie ook wel dus ik laat ze vandaag aan jullie zien!


Het doosje hoort in de lijn van de Holiday giftsets en heet A Gift of Smiles.  Alle cadeausets zijn verpakt in groen papier, dit is handgemaakt lokta papier uit Nepal. Op deze manier doe je dus ook nog eens iets voor de maatschappij als je voor een giftset van Aveda kiest.

Aveda giftset xSunkissed

In A Gift of Smiles zitten zoals ik al zei twee lipglosjes. Een felrode genaamd Nepali Cherry en een beetje een oudroze kleurtje met lichte shimmers met de naam Rose Blush. Beide ruiken ze naar mint, dit heeft op je lippen het effect dat de doorbloeding wat meer geprikkeld wordt en daardoor worden je lippen wat voller. Zonder botox toch volle lippen!

Aveda giftset lipgloss xSunkissed

Aveda swatches xSunkissed

De Rose Blush vind ik eigenlijk een beetje ‘je eigen lippen, maar beter‘-kleurtje. Hij heeft weinig kleur, maar door de shimmer die erin zit maakt hij je mond net wat mooier. Dit is een prima kleurtje als je voor een naturelle look wilt gaan.

Aveda swatches xSunkissed

Nepali Cherry was meteen boem. Rood. Deze heeft een hele mooie pigmentatie en opbouwen is niet nodig. Als je deze op je lippen smeert zijn ze meteen lekker aanwezig. Omdat de applicator niet zo groot is kun je met het uiteinde je lippen mooi omlijnen, wat natuurlijk erg belangrijk is bij zo een opvallende kleur.

Aveda nepali cherry xSunkissed

De substantie is wat dikker dan ik gewend ben van een lipgloss, ook voel ik geen laagje op mijn lippen zitten. De gloss plakt wel een beetje, maar dat betekend ook weer dat hij lang op je lippen blijft zitten.

In A Gift of Smiles zitten twee glossjes van 2.5 ml en de het setje kost € 19,-.

Welke kleur vind jij het mooiste? Rose blush of Nepali cherry?

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (4)

 1. Beauty Treasures

  Ik heb deze ook getest, ik vind ze erg fijn.
  Beauty Treasures recently posted…ZEB | DE SOLDEN ZIJN BEGONNEN

 2. Kelly

  Mooie kleuren zijn het!
  Kelly recently posted…Vip Box december 2014.

 3. Manon

  Mooie kleuren, ik ken dit merk niet!
  Manon recently posted…Leuke jurken voor de feestdagen ☆

  1. Nadia

   Het wordt ook niet verkocht in de Etos oid, maar bij spa en welness locaties =)
   Nadia recently posted…Hugo Boss – Boss Bottled collector’s edition

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge