Babylips xSunkissed

Schattige BabyLips Maybelline

De vorige Babylips waren gewoon in de vorm van lippenbalm sticks zoals we gewend zijn. Nu heeft Maybelline de verpakking helemaal aangepast en ik vind ze daardoor zo schattig geworden!

De verpakking doet mij een beetje denken aan een tube, maar als je hem open draait denk ik meteen aan EOS. Dat was tijdenlang mijn one and only lipbalm, maar inmiddels heb ik zelfs geen EOS meer in huis hihi. Niet omdat ik EOS niet meer goed vind, maar omdat er zoveel andere fijne merken zijn die beter verkrijgbaar zijn.

Babylips Maybelline xSunkissed

De Babylips hebben ook leuke kleurtjes en een sterke zoete snoepjes geur. Als je de kleur ziet zijn ze vrij intens, toch zwakken ze op je lippen af naar een vrij natuurlijke kleur. Ze geven je lippen wel een mooie glans en ze voelen prettig aan. ¬†Zoals Maybelline zelf zegt ‘Een frisse, licht gekleurede cremeachtige gelformule die de perfecte balans biedt om zowel een sexy glans aan de lippen als een frisse glow op de wangen te geven, zonder te plakken.’

Maybelline Babylips review xSunkissed

Babylips swatches xSunkissedVan links naar rechts; Flirty Pink, Juicy Rose, Booming Ruby en Innocent Peach.

Nu denk jij misschien ‘wangen’ ? Maar ja, dat had ik nog niet verteld, maar deze BabyLips zijn ook stiekem een beetje BabyCheeks, want je kunt ze ook op je wangen aanbrengen als een blush. Zelf hou ik niet zo van dit soort producten op mijn gezicht, ik heb liever een poeder maar het kan makkelijk zijn voor onderweg. Even snel bijwerken. Een poeder heb je meestal niet on-the-go en een lippenproduct natuurlijk wel.

Babylips review xSunkissed

Zoals je ziet verschillen ze onderling ook niet heel erg veel van elkaar en iedereen kan deze kleurtjes hebben!

Ik vind de BabyLips leuk om te zien en fijn in gebruik!

ps. De BabySkin die je op de foto ziet zal ik later los reviewen.

Disclaimer 2014 xSunkissed

 

Reacties (2)

  1. Evelien

    Geinige verpakking! Vind de kleurtjes heel mooi.

  2. femke

    wat een leuke nieuwe verpakking. Ik vond de vorige versie wel iets handiger om mee te nemen . Deze is een stuk dikker en onhandiger lijkt me.
    femke recently posted…Mijn online fotoboek #50

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge