BaByliss Curl Secret+filmpje

Heel beautyland was er nieuwsgierig naar; de BaByliss Curl Secret. Een tool waar alleen een filmpje van was te vinden op internet waar een pluk haar werd opgezogen en er prachtig gekruld uit kwam. Dat was alles wat we wisten, ik kon niet wachten tot ik de tool kon uit proberen. Donderdag is dat gebeurd, benieuwd naar mijn ervaring?


Stiekem een klein beetje bang door verhalen over haar wat vast kwam te zitten in het apparaat ging ik richting mijn afspraak met BaByliss. Om 5 uur werd ik verwacht in de Rob Peetoom salon in Amsterdam.

Na een hapje en een drankje nam ik plaats in de stoel bij Lotte en werd mij uitgelegd hoe de BaByliss Curl Secret werkt. Zelf noemt BaByliss het ‘dé lancering van de eeuw’. Je kunt er verschillende soorten krullen mee maken, van grove krullen tot soepele waves. De Curl Secret belooft schitterende krullen die de hele dag in model blijven. Hij is eenvoudig in gebruik, werkt super snel en geeft een schitterend resultaat.
Veel beloftes inderdaad, maar als het waar is, dan MOET ik dit natuurlijk meteen aan jullie vertellen. Ook als het niet waar is trouwens, maargoed. Positief beginnen.

BaByliss maakt al ruim 50 jaar haartools, maar dit is de eerste volledig automatische krultang die het haar opzuigt en in enkele seconden van schitterende krullen voorziet. Door de temperatuur en tijdsduur in te stellen kan vrijwel iedere gewenste krul eenvoudig worden gecreëerd. Dus elke dag een ander curly-kapsel met 1 haartool. En geef toe, wie wil dat nou niet? De binnenkant is helemaal keramisch, op deze manier heb je een constante en gelijkmatige warmteverdeling. Je kunt kiezen tussen 2 temperaturen; 210 en 230 graden. Door de instelbare temperatuur in combinatie met de 3 tijd instellingen 8, 10 en 12 seconden kun je verschillende krul effecten bereiken.
Om het natuurlijke effect te bereiken wisselt hij automatisch van welke kant de krul wordt gemaakt.

Ik probeer mijn enthousiasme een beetje in toom te houden, maar oh my.. wat een ge-wel-dige haartool is dit. Ik herhaal GEWELDIG!
Mijn haar is eigenwijs. Het krult juist als ik stijl haar wil hebben en als ik het eens wil krullen zakken ze ongeveer meteen weer uit. De BaByliss Curl Secret is mijn haren de baas. Bouncy krullen die blijven zitten, waar ik mee kan gaan slapen en ‘s ochtend weer wakker word met bouncy krullen. Ik dacht dat het niet kon, al mijn hoop was weg. Maar het is echt gebeurd. Op moment van schrijven zit ik met prachtige krullen die gister gezet zijn.

Hier het filmpje;

Adviesprijs van de BaByliss Curl Secret is €129,-

Reacties (4)

 1. Nadiaa

  Dankjewel allemaal!

 2. beautyforgirls

  Het resultaat is echt prachtig.
  Liefs, xxx

 3. Rachel Kromdijk

  Ziet er gaaf uit..
  vind het nog wel een dure prijs..
  maar ik wacht wel tot het wat goedkoper wordt haha..

  je hebt een erg leuke blog en volg je al een tijdje!
  liefs. en nog een fijne zondag

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge