Babyliss fohn 6614E review xSunkissed

BaByliss föhn 6614E

Of ik een föhn van BaByliss wilde testen. Ik bedacht mij toen dat ik mijn haar eigenlijk zelden föhn, maar ik wilde  natuurlijk wel voor jullie testen. Onder mijn lezeressen zitten vast wel meiden die hun haartjes in model föhnen, of droog föhnen. Dus here it is. De review van de Le pro de BaByliss 2200W. 

De föhn komt met drie verschillende opzetstukken. Deze opzetstukken zijn gemaakt om je haar in model te föhnen of om je haar te stijlen. Je schuift ze gemakkelijk om de ‘mond’ waar de luchtstroom uit komt, doordat ze een beetje van stroef materiaal zijn blijven ze tijdens het gebruik goed zitten.
Babyliss fohn 6614E review xSunkissed

Babyliss fohn 6614E review xSunkissed

De föhn heeft drie temperatuur standen en drie blaassterktes, ik gebruik een föhn altijd zo koud mogelijk omdat mijn haar anders gaat pluizen. Ik gebruik meerdere keren per week een stijltang of een krultang, dus mijn haar heeft al aardig wat hitte te verduren. Vandaar dat ik mijn haar meestal aan de lucht laat drogen of dus op de koude stand föhn. Wat mijn moeder en mij ook opviel aan deze föhn is dat hij tijdens het blazen maar weinig geluid maakt, degene die wij al hadden maakt een beetje een irritant fluitend geluid. In die van BaByliss zit een speciaal AC-motortje die zorgt dat de föhn meer blaaskracht heeft en je haar 25% sneller droog is dan bij een andere föhn. Deze motor wordt ook gebruik in de professionele haardrogers. Misschien dat dit motortje dat geluid ook wel voorkomt.
Babyliss fohn 6614E review xSunkissed

De achterkant van de föhn heeft een roostertje, niet alle föhns hebben zo een dicht roostertje waardoor ze daar soms stof of haar aanzuigen. Hierdoor beschadigt je föhn op ten duur, dus dat hier zo een dicht rooster op zit vind ik een pluspunt! Ook het lange snoer van het apparaat viel mij meteen op. Handig! Aangezien wij in de badkamer geen stopcontact hebben, moet ik het snoer altijd op de overloop in het stopcontact kunnen doen. Als het snoer dan te kort is kom ik niet bij de spiegel. Jajaaa, issues haha.

Babyliss fohn 6614E review xSunkissed
Natuurlijk heb ik mijn haar nu wel geföhnt  en ik ben wel tevreden over de BaByliss. Hij weegt ook niet zo zwaar dus je krijgt geen lamme arm tijdens het föhnen. Ik gebruikte het grote, smalle opzetstuk om mijn haar te stijlen. Dit werkt prima! Mijn moeder gebruikte de föhn een paar dagen achter elkaar en vond het een vooruitgang op de föhn die wij thuis al hadden.
Babyliss fohn 6614E review xSunkissed

De BaByliss 6614E is al verkrijgbaar en kost € 69,99

Föhnen jullie je haar of laten jullie je haar liever aan de lucht drogen? Of was je het gewoon nooit haha

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (1)

  1. Malou

    Leuke review, hij lijkt me erg fijn :)
    Malou recently posted…WINACTIE

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge