Babyliss Waxing

BaByliss introduceert een compleet nieuw waxing assortiment, geschikt voor iedereen. Je hoeft niet meer naar een speciale salon om daar je benen te laten waxen, maar dit kun je gewoon lekker thuis doen! Ben jij het type dat een bikini aantrekt en op dat moment beseft dat je je benen en bikinilijn nog moet waxen? Op zo’n moment zijn de COLD Wax Strips ideaal. Of ben jij het type dat altijd op elke situatie voorbereid is? Denk dan aan de HOT Wax Roll-On van BaByliss. Die laatste heb ik eens uitgeprobeerd, lees snel verder om te zien wat ik ervan vind!


Ik had hiervoor nog helemaal geen ervaring in het waxen of harsen. Ik ben de persoon die onder de douche gewoon een scheermesje langs mijn benen en oksel haalt. Geen pijn en in 2 seconden klaar, alleen heb je al heel snel weer stoppeltjes. Daarom besloot ik om het waxen eens te proberen. Als je haartjes weghaalt door te waxen trek je het hele haartje met de wortel eruit. Hierdoor moet er een nieuw haartje terug groeien, die is dan zachter en dunner. Als je een tijd waxt komen er vanzelf minder haartjes terug, dus dat is fijn!
Harige benen en oksels zullen nooit de trend worden, denk ik zo.

De bijenwas van BaByliss heeft dezelfde samenstelling als de was die gebruikt wordt in schoonheidssalons en werkt zelfs op de kortste haartjes.

In het pakketje van Babyliss zit een roller, een vulling wax, een pakje met 12 wax strips, 2 na-verzorgings doekjes en een gebruiksaanwijzing.
Je doet de wax in de roller en zet deze aan, na 15 minuutjes is de wax verwarmt en kun je beginnen.

Je zet een streep met de wax op je been, plakt hier een strip op en drukt deze goed aan. Zodat de haartjes goed vast zitten in de wax. De pak je de onderkant van de strip en dan trek je deze er in 1 beweging – tegen de haargroei in- af. Zo werk je je hele been af. De wax is trouwens geurloos. En wat mij ook ontzettend meeviel was de pijn, ik verwachtte echt dat het heel zeer deed. Ik vind epileren ook altijd zo zeer doen met zo een epilator. Maar dit deed eigenlijk geen pijn. Gelukkig!!

Je kun een strip meerdere keren gebruiken, je bent dus niet door alle strips heen na 1 wax sessie. Ik vond het wel fijn om de wax na 1 been weer even opnieuw op te warmen, want als het afkoelt word het moeilijker op je been te rollen.

Als je klaar bent haal je met een gebruikte strip de restjes hars grotendeels weg, en daarna wrijf je de behandelingsdoekjes over je benen. Het reslutaat zijn gladde, haarvrije benen. Dus zomerproof!

Ik ben heel erg te spreken over deze Babyliss Waxing, en ga zeker navullingen kopen als mijn wax op is.
Je kunt de wax en strips gewoon los kopen, wel zo makkelijk.

Prijzen en verkrijgbaarheid
Hot Wax Roll-On Set € 24,99
Navulling en Hot Wax €8,99
Cold Wax- Body: €7,49
Cold Wax-Face €4,99
Nabehandelingsolie €6,00

De producten zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (3)

  1. Céline

    Lijkt me erg handig!

  2. Tas

    Geef mij maar een scheermes, veel minder gedoe!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge