Batiste Droogshampoo Cherry

Soms heb je wel eens van die momenten dat je eigenlijk weg moet en bedenkt dat je haar eigenlijk best vettig is. Je hebt geen tijd meer om onder de douche te springen, wat doe je dan? Juist, droogshampoo! Vandaag laat ik jullie de droogshampoo van Batiste zien.

Dit seizoen lanceert Batiste drie limited edition droogshampoos: Wild, Graffiti en Cherry. Cherry heb ik ontvangen en onderworpen aan een test. De droogshampoo belooft volume, frisheid en een fles die aansluit bij de laatste fashion trends. Dat laatste is in ieder geval gelukt, ik vind de flessen er leuk uit zien!

Vaak is je haar vet bij je hoofdhuid, je hoeft dan alleen daar te sprayen. Til je plukken haar stuk voor stuk op om de Batiste Droogshampoo zo dicht mogelijk bij de haarwortels te kunnen spuiten. Je behandeling zal zo het beste resultaat geven! Laat het eventjes zitten en borstel het daarna uit. Als je krullen hebt kun je dit ook met je vingers doen of uitblazen met een föhn.

Pop your cherry
Creëer een retro look met de Batiste limited edition ‘Cherry’, ideaal voor een Brigitte Bardot volume boost. De fles heeft een zoete look en past
perfect in je vintage tas. Batiste ‘Cherry’ verfrist je haar met een zoete kersengeur. Zo is jouw haar bij iedere outfit de kers op taart.

Bij sommige droogshampoos heb je na een paar uur toch weer vet haar, met deze Batiste is dat niet het geval, je haar blijft echt lekker fris! Dit vind ik echt een aanrader, zelfs mijn moeder die totaal niet van droogshampoos is, vind deze erg fijn.

Verkoopadvies prijs: €4,57, de Batiste limited editions zijn in beperkte oplage verkrijgbaar in 365 geselecteerde Kruidvat filialen vanaf week 29 t/m week 32.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (1)

  1. Dionne Knooren

    Hij lijkt mij heel fijn!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge