Batiste droogshampoo

Droogshampoo is de laatste tijd weer helemaal hip. Batiste is mijn favoriete merk qua droogshampoo, dus ik laat jullie graag weer 2 varianten van ze zien!


Eerder vertelde ik jullie al over Batiste Cherry, een droogshampoo met een lekkere geur.
Deze winter maakt Batiste het leven nóg iets makkelijk. De Hint of Colour varianten zijn voorzien van een vleugje kleur, op deze manier heb je nooit een waasje op je haar. Ik heb daar ook nooit echt last van gehad, maar ik weet wel dat meiden met donkerder haar wel eens last hadden van de wit/grijze waas die sommige droogshampoo achterlaat.
Er zijn 2 kleuren; Medium&Brunette en Dark&Brunette. Ik heb de eerste variant, de lichtste.

Droogshampoos zijn mijn geheime wapen om mijn haar er weer fris en schoon uit te laten zien op dagen dat het nét nog zou kunnen, maar het eigenlijk net niet is. Tijd om te douchen heb ik dan niet, dus dan is droogshampoo echt perfect. Je kunt hier je haar een dag later door wassen en het ziet er gewoon super uit.

Je kunt droogshampoo ook gebruiken om meer structuur aan je haar te geven, dat maakt het stylen vaak net iets makkelijker. Ga je voor een kapsel waar je lekker veel volume kunt gebruiken? Daar heeft Batiste de XXL Volume droogshampoo voor! Deze versie geeft volume en versteviging aan futloos haar zonder het te verzwaren.

De droogshampoo is ook makkelijk te gebruiken, precies wat we willen. Schud de fles voor gebruik en spray dan ongeveer 30cm van je haar vandaan. Spray het bij je haaraanzet, niet in je losse plukken. Even met je vingertoppen erdoorheen en daarna door borstelen en ready to go! Het enige wat ik wel jammer vind is dat deze droogshampoo gewoon naar droogshampoo ruikt, en dat vind ik niet zo lekker. Zeker niet nu in gewend ben aan mijn Batiste Cherry, die ruikt zo lekker!

In een grote flacon zit 120 gram en daar doe je best een tijdje mee, ik wel tenminste!
Batiste droogshampoo is verkrijgbaar bij Kruidvat, Trekpleister, Dio en Da drogisterijen en kost voor een full-size flacon €5,58.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (6)

 1. Nina

  Ik heb een mini droogshampoo van de kruidvat gekocht, deze klinkt ook goed!

 2. Nadiaa

  Ja het zijn zeker aanraders!

 3. Diana

  Ik ga deze ook eens proberen! Had die Cherry ook op jouw aanraden gekocht en die beviel heel goed

 4. Lisanne Stark

  Als mijn andere Batiste droogshampoos op zijn, ga ik de medium&brunette eens proberen!

 5. beautyforgirls

  Dit is mijn favoriete droogshampoo.
  Liefs, xxx

 6. Manon Boerakker

  Ik heb nog nooit droogshampoo gebruikt, maar ik ga het eens proberen.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge