BE Creative Diamond Dew Foundation

Al eventjes terug konden jullie op xSunkissed lezen dat er een nieuw make-up merk gelanceerd was, dit was BE Creative. Nu BE in de winkels ligt leek het mij leuk om er eens iets van te reviewen. Een goede foundation vind ik 1 van de belangrijkste basis producten, dus het is een foundation met foundationkwast geworden. Ben ik tevreden over deze producten? Lees het snel in de review!


De foundation zit in een rechthoekig, mat glazen flesje. De foundation kun je mooi doseren door het pompje wat erop zit.

Een perfecte teint is in de eerste plaats een teint die leeft.
Alle make-up artists zullen het bevestigen: het maquilleren van de teint en het creëren van een natuurlijke uitstraling is het moeilijkste wat er is. Het gezicht moet stralen, schaduwen en lichtpartijen moeten kloppen, glimmende vlakken goed bijgewerkt en delicate zones mat. Een fraaie teint is de basis van iedere make-up.
Vrouwen willen producten die een professioneel resultaat leveren, maar die vooral ook gemakkelijk in gebruik zijn.

De foundation zelf heeft een beetje een crème-achtige geur. Heel subtiel. Ik vind dat de foundation vrij goed denkt en over het algemeen goed uitsmeert. Alleen droogt hij wel snel op de huid, dus als je later nog een stukje wat extra wilt blenden gaat dat wat stugger, maar het is niet onmogelijk. De foundation is ook voorzien van een stukje zonbescherming, hij bevat namelijk SPF15. Ik heb de lichtste kleur en dat is nummer 001, voor mijn lichte huid is hij perfect.

De foundation geeft je gezicht een fijne glow, normaal poeder ik mijn foundation af met een translucent powder, dat heb ik bij deze niet meteen gedaan. Zelf vind ik het dan toch wat teveel glans dus heb het toch wel een beetje afgepoederd. Dan vind ik hem zelf erg mooi zitten.

Om deze foundation aan te brengen heb ik ook een BE brush gebruikt, de Foundation Brush No 4. Dat is een brush in de vorm van een vinger. Het idee hierachter is dat je met je vingers altijd goed alle plekken van je gezicht kunt doen, en met deze brush dan ook.

Boven de witte lijn heb ik de foundation gesmeerd, je ziet dat de roodheid van mijn hand goed verdwijnt met de foundation.

Penselen zijn absoluut onmisbaar voor het creëren van een perfecte make-up. Penselen vergemakkelijken het aanbrengen van de producten en garanderen een grotere precisie, terwijl de make-up beter blijft zitten.

De brush heeft synthetische vezels, waardoor het gemakkelijker wordt om de foundation te verdelen en te egaliseren op het voorhoofd, de wangen en de kin. De kwast voelt stevig, maar zacht aan, precies goed! Wat mij ook opviel is dat hij echt geen haartjes loslaat! Ik ben gewend dat nieuwe kwasten altijd een beetje haaruitval hebben en deze kwast echt geen enkele haar.
Deze brush bevalt mij dus erg goed, ik kreeg alleen het idee dat hij erg veel product opneemt. Maargoed, 1 minpuntje is niks.

De producten van BE Creative zijn verkrijgbaar bij ICI Paris.
De Diamond Dew Foundation van BE Creative kost € 16,99 en is er in 6 tinten.
De Foundation Brush No 4 kost €14,99

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (2)

  1. Anonymous

    Ziet er goef uit, ben benieuwd naar de brush

  2. Dionne Knooren

    Fijne review!
    Klinkt goed!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge