BE Creative Make-Up

Ik had jullie al een vlog laten zien van het BE creative make-up event. Vandaag wil ik wat meer ingaan op het merk zelf.

‘Mooi zijn’ heeft vandaag de dag vele gezichten. Je kunt tegenwoordig in zoveel verschillende vormen mooi zijn, er is niet meer 1 beeld van wat mooi is. En dat is goed.
Tegenwoordig kun je elke dag lekker een andere make-up doen. Heb ik vandaag zin in een knalroze lipgloss, dan doe ik dat. Morgen juist nude lips? Kan gewoon!
Ik heb ook het idee dat wij tegenwoordig meer durven, ik denk dat het 5 jaar terug echt gedurft was om naar school te gaan met rode of knalroze lippen. Ik kijk er nu niet van op en doe het zelf trouwens ook.

ICI Paris wilde een lijn voor vrouwen die willen veranderen, die het ene moment Sporty zijn, andere moment Mommy en later Classy. Het moest goede kwaliteit zijn én betaalbaar.

De 4 geboden van BE Creative Make-up

– Embrace the New
– You are wonderfully unique
– Make trends your own
– Express yourself with make-up

De verpakking van de producten zien er simpel maar luxe uit. Bij de oogschaduws zie je meteen welke kleur je hebt omdat de bovenkant een doorzichtig deel heeft.

De prijzen zijn niet super budget, maar ook niet duur. Het is betaalbaar, je moet een beetje denken aan Max Factor en L’Oreal. Een foundation van BE Creative kost bijvoorbeeld €15,99, een concealer of een blush €10,99, lipstick en lipgloss heb je voor €12,99. Om maar een paar voorbeelden te noemen.

De collectie van BE Creative bestaat niet alleen uit make-up producten, maar ook uit brushes. Die zijn absoluut onmisbaar voor de perfecte make-up vinden ze bij Ici Paris. De prijzen verschillen per brush, maar het zit tussen de €9,99 en €24,99 in.

BE creative
BE individual
BE colourful
BE unique
BE beautifull
BE flirty
BE inspired

Just BE

Ik heb bij het event een paar producten geswatcht. De foundation vond ik geweldig, heel zacht en dun. Er zit trouwens diamandpoeder in, dit zorgt voor een egale huid en licht reflectie. De oogschaduws vond ik wat tegenvallen qua pigmentatie, maar misschien als je ze goed opbouwt en een primer eronder doet dat ze wel goed zijn.
Over de brushes ben ik ook positief, ze voelen fijn aan en zien er luxe uit.

De producten van BE Creative Make-up zullen in mei in de winkels van ICI Paris verschijnen, ik zou zeker een kijkje nemen als ik jou was!

Reacties (2)

  1. Anonymous

    Misschien had je beter pas in mei dit artikel neergezet, want dan hebben mensen er wat aan. Als ik nu denk leuke blush moet ik nog een paar weken wachten voor ik em kan kopen snapje?
    verder wel leuke blog heb je! Ik bedoel het natuurijk niet boos, meer als een tip voor de volgende keer ofzo.
    kus xox

  2. Larissa

    Wat leuk! Ook dat je steeds filmpjes maakt vind ik echt heel leuk.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge