Be the cutest in the room

Ik ben echt gek op accesoires en sieraden, toen ik laatst op internet bij een site kwam met de meest adorable ringen ever besloot ik dat ik die met jullie moest delen.
Ik heb de meiden achter deze webshop geintervieuwd. Crazy Daizy is ontstaan door de hobby van de vriendinnen Stèphanie en Dominique. Hun streven was het maken van niet alledaagse maar toch betaalbare ringen, en dat is aardig gelukt! Vanaf 5,99 euro heb je al een ware eyecatcher om je vinger en de verzending is gratis!


Hoe komen jullie steeds weer aan de inspiratie om zulke mooie ringen te maken?
Wij proberen zo goed mogelijk alle trends te volgen. Zo letten wij op seizoenskleuren en het straatbeeld. Verder halen wij veel inspiratie uit televisie, tijdschriften, internet en onze vriendinnen.

Ik vind het bijna allemaal geweldig leuke ringen, wat vinden jullie nou zelf de mooiste ring die jullie gemaakt hebben?
Pfoeh, dat is een moeilijke vraag! Wij vinden veel ringen mooi, maar onze favoriet zijn toch wel de XL barokringen. Deze XL barokringen zijn wat dikker, breder en in meerdere kleuren te verkrijgen. Deze zijn te vinden onder de Crazydaizy’s en de Crazy Colours.

En hebben/dragen jullie die ringen ook zelf?
Ja, absoluut! Wij hebben meerdere ringen in onze privé collectie en wij proberen onze outfit zo goed mogelijk aan te passen op onze ringetjes 😉

Als jullie nieuwe producten gaan inkopen, waar zoeken jullie naar? Zoeken jullie gewoon leuke dingen om te gebruiken, of ontwerpen jullie eerst een ring en gaan dan opzoek naar de producten?
Wij hebben altijd veel ideeën in ons hoofd zitten en als wij gaan inkopen dan gebruiken wij deze ideeën. Het komt ook wel eens voor dat wij tijdens het inkopen andere leuke dingen tegenkomen waarmee wij inspiratie doen voor nieuwe ideeën. Het is dus eigenlijk een combinatie van beiden!

Willen jullie deze webshop uiteindelijk doorzetten tot een echte winkel of blijven jullie dit als hobby houden?
Op dit moment vinden wij het runnen van een webshop heel erg leuk, maar een groot warenhuis met alleen maar Crazy Daizy accessoires is natuurlijk ook niet verkeerd! Dromen kan altijd, toch 😉

Honeypop, I Mint You, Tiny Spark, hoe bedenken jullie toch al die leuke namen, zit er een verhaal achter de namen?
Wanneer een ring af is geven wij de ring de naam die als eerst in ons opkomt. Dit kan komen door de kleur van de ring of bijvoorbeeld de vorm.

Hebben jullie nog een leuke ‘verwacht’ die jullie met ons kunnen delen?
Ja, zeker weten! Op dit moment zijn wij bezig met het ontwikkelen van ringen met een natuurlijke look. Hou vooral de site in de gaten als we je nieuwsgierig hebben gemaakt!

Wat vinden jullie van deze ringen? Ik vind ze echt super cute, dus op mijn kerst wishlist staan zeker de ringen van CrazyDaizy.nl

Reacties (4)

  1. PowerFlower-x

    Geweldigmooie ringen! <3
    ik ga even een kijkje nemen ^^

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge