Cynthia Beautymeisjes

#4 Beautymeisjes Cynthia

In deze rubriek staat steeds een ander Beautymeisje in de spotlight. Vandaag is het alweer tijd voor de vierde Beautymeisjes en deze keer is dat Cynthia! De videobomb lady uit mijn P&G vlog.

1. Leuk dat je meedoet aan de rubriek Beautymeisjes, stel je even kort voor! Wie ben je, wat zijn je hobby’s, wat is echt jij?
Ik sta bekend als de photobomber in video’s.. JOKE! Ik ben Cynthia Koning, wel bekend van misschien jullie favoriete beautyblog, BEAUTYKONING. Dat laatste was ook een grapje. Ik ben een Nederlandse beautyblogger met een donker randje in verband met de special effect makeup waarmee ik menig man weleens mee laat schrikken. De bloederige foto’s staan bij vele nog vers in het geheugen. Alhoewel, ik moet zelf ook bekennen dat ik een keer goed schrok van mijn eigen foto, waar ik geen make-up op had. Oh, wat is echt mij? Die foute domme humor en de rare opmerkingen. Daarnaast ben ik een diehard footballfan, maar wel officieel volwassen met mijn 21-jarig bestaan. Deze is misschien ook wel typisch mij, ik doe wat ik wil, ik zeg wat ik wil en ben vooral mijzelf!
Beautykoning xSunkissed

2. Jij hebt ook een blog, waarom ben je begonnen met bloggen en hoelang blog je al?
Ik blog nu al zo’n drie jaar en een week of twee, maar het begon als een soort uitlaatklep en uitweg voor mijn creatieve kant. Zelf was ik al bezig met make-up, maar ik wilde net een stapje verder. Eigenlijk meer de grime kant op en de onmogelijke looks die gedeeld moesten worden met de buitenwereld.

3. Wat vind jij het leukste aan bloggen?
Ik bepaal zelf wat ik doe. Ik schrijf wanneer ik het wil, film wanneer ik daar zin in heb en zeg wat ik eigenlijk niet op straat kan zeggen, maar eigenlijk wel doe. De passie neemt met de dag toe en het mooiste is om dat te uiten en te delen met anderen, zodat zij jou weer kunnen inspireren.
Beautykoning xSunkissed

4. Deel als beautymeisje een beauty secret met ons!
Oh god, ik ben eigenlijk qua make-up wel heel normaal en reiniging. Ik ben ook zo’n saaie knaap die elke dag haar make-up er netjes afhaalt. Yeap, dat moet je zeker doen! Ik gebruik altijd een witte basis onder mijn oogschaduws, zelfs bij crèmetinten of juist met donkere kleuren. Het laat je oogschaduw niet alleen meer spreken, maar ze zitten vaak mooier op je oogleden.

5. Wat is jou alltime favorite qua beautyproduct?
GURL, NYX Jumbo Pencil in de kleur Milk. Goddelijk creamy oogpotlood wat multifunctioneel is, zowel voor highlighten als voor het ‚poppen van je oogschaduwtinten.
Beautykoning xSunkissed

6. Wat draag je graag qua kleding of accessoires?
Haha, ik ben nogal uniek qua kleding. De ene keer denk ik, dat ik Eminem ben en de andere keer een classy zakenvrouw die naar een meeting gaat. Fleurig, misschien wat extreem en de vreemdste sieraden, kettingen of armbanden.

7. Wat wil je mijn lezers nog meegeven, denk hier aan een leuke quote, een grappig weetje, hier mag je zelf iets invullen. (Dit geeft ‚jouw naamons nog mee.)
Vergeet je Koning niet. Ik bedoel:„Your life begins outside your comfort zone.
Beautykoning xSunkissed

Dankjewel Cynthia, leuk dat jij het vierde Beautymeisje bent! Ben je benieuwd naar Cynthia haar blog? Bezoek Beautykoning ♥

ps. Lijkt het jou leuk om ook eens het Beautymeisje van xSunkissed te zijn? Stuur mij dan vooral een mailtje op info@ xSunkissed.nl !

bron foto header: WeHeartIt
bron foto’s:  Cynthia

Reacties (7)

 1. Nicky

  Leuk! Ik vind haar nake-up skilss echt gaaf!
  Nicky recently posted…Review | Gosh Forever Metallic Eyeshadow sticks

  1. Nadiaa

   Mee eens!
   Nadiaa recently posted…Inspiratie – Flowercrown

 2. femketje

  LOVE Cynthia 😀
  femketje recently posted…Updated Beauty Room Tour!

 3. Manon

  Cynthia heeft echt gave make-up looks!

 4. Marloes

  Cynthia is super met make-up! Erg leuk om te lezen!
  Marloes recently posted…In The Picture #11

 5. Miranda

  Wat een leuke rubriek, ik volg Cynthia echt al jaren 😀 Haar blog is echt ontzettend leuk.
  Miranda recently posted…Foto’s uit de oude doos ( 2010 ) + inspiratie

  1. Nadiaa

   Bedankt! En dat begrijp ik haha
   Nadiaa recently posted…Inspiratie – Flowercrown

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge