xSunkissed Header ninirysh

#5 Beautymeisjes Jeanine

In deze rubriek staat steeds een ander Beautymeisje in de spotlight. Vandaag is het alweer tijd voor de vijfde Beautymeisjes en deze keer is dat Jeanine!


1) Leuk dat je meedoet aan de rubriek Beautymeisjes, stel je even kort voor! Wie ben je, wat zijn je hobby’s, wat is echt jij ?
Hi there! Ik ben Jeanine, 25 jaar oud en ik woon samen met mijn vriendje in de binnenstad van het altijd hippe Zwolle! Naast mijn blog ben ik vooral erg druk met werken. Ik werk als groepsleider binnen de forensische gehandicapten zorg, een baan die super leuk en uitdagend is.. Maar ook wel veel van je energie vraagt. Anways – dat was het zakelijke stuk.
beautymeisjes xSunkissed

Wat maakt mij mij? Ik denk dat mijn positiviteit en mijn loyaliteit mij wel echt typeren. Oh, en ik kan een enorme kluns zijn trouwens! Ik ben een mensen-mens. Ik hou er van om omgeven te worden met mensen waar ik enorm van hou. Zo heb ik wekelijkse dinner-dates met mijn vriendinnen, ga ik graag met hen op stap of uren slenteren langs leuke winkeltjes in mooie steden.
Mijn hobbies? Ik hou van dansen en uitgaan. Het liefst kies ik dan een goed technofeest of een relax festival. Daarnaast fotografeer ik heel graag, ga ik graag op avontuur met vriendje-lief en ben ik dol op schrijven. Heel soms wil ik nog wel eens een nootje zingen..!

2) Jij hebt ook een blog, waarom ben je begonnen met bloggen en hoelang blog je al?

NINIRYSH.NL – Ik ben een prille blogger hoor! Ik ben begonnen in Maart 2014.
Ken je dat? Je hebt zoveel ideeën in je hoofd, maar je weet niet hoe je het kunt uitvoeren? Nou dat is typisch mij! Ik wilde graag iets gaan doen met mijn hobby schrijven en fotograferen ,dus na een ludieke brainstormsessie en een aantal glazen rode wijn besloot ik een blog te starten. De volgende dag was het gefixt, thanks to my boyfriend was NINIRYSH.NL binnen no time up and running. Naast mijn eigen blog, blog ik nu ook maandelijks voor QueenCMusthaves.com. Een modeplatform verbonden aan een te gekke webshop voor meiden zoals jij en ik. Ik schrijf maandelijks een artikel over de mode van het moment, streetwear of trends rond om musthaves.
Beautymeisje xSunkissed

3) Wat vind jij het leukste aan bloggen?

Ik hou er van! Het is mijn uitlaatklep. Het prikkelt mij om anders naar dingen te kijken en creatiever te denken. Zo ga ik vaak de straat op, fotograferen. En ben ik van plan om binnenkort ansichtkaarten en linnentassen te gaan ontwerpen. So stay in touch! En daarnaast is het heerlijk om stiekem bij te houden hoe het gaat met je volgers en reacties. Het geeft je voldoening  om te weten dat anderen jouw schrijven waarderen. Het motiveert me om elke keer weer nieuwe blogs te plaatsen!

4) Deel als beautymeisje een beauty secret met ons!

Een van mijn secrets is met stip op nummer 1: gezonde voeding! Ik zweer er bij. Ik drink veel water en spa rood en ik merk echt dat wanneer ik gezond en gevarieerd eet, mijn huid zoveel mooier is dan dat ik het laat versloffen. En je voelt je meteen fit. Ik ben een Bourgondiër als het op voeding aan komt, maar ik let er wel op dat wat ik eet echt vers is. Zo snoep ik al een tijdje niet meer en eet ik veel suikervrije producten. Alleen brood is een lastig punt, aangezien ik daar echt gek op ben. Speltbrood is daarom trouwens een hele goed vervanger.
xSunkissed Beautymeisjes

5) Wat is jou alltime favorite qua beautyproduct?

Dan zeg ik: mijn MAC concealer waar ik al jaren mee getrouwd ben. Vaak hoor je dat bepaalde merken beloven alle onzuiverheden te  maskeren? Nou, MAC maakt het waar! The concealer  stays with me forever. Mijn bronzen oogpotlood van LancÔme is trouwens ook mijn favoriet. Ik heb groene ogen, en puur zwarte make-up maakt dan zo donker, maar juist die sparkle van dat brons is perfect. Het potlood heb ik ooit in London gekocht. Ik vraag me af of het potlood hier in NL ook verkocht wordt.. Gelukkig is het een extra lang potlood!

6) Wat draag je graag qua kleding of accessoires?

Casual & Vintage. I love playing with the basics! Maar het liefst wel met een kleine twist. Hoge skinny spijkerbroek, tshirt en mijn Vans. De twist zit hem vaak in mijn oorbellen en sieraden, ik draag eigenlijk alleen maar goud. Zo ben ik erg trots op mijn massieve slavenarmband & mijn ring met edelsteentjes. Beiden gekregen, dus die zijn mij heel dierbaar. Mijn vintage tas en mijn wijde vesten zijn mijn verslaving! Wanneer ik op stap ga, doe ik graag een leuk catchy jasje aan, dan knoop ik ook mijn tshirt op en draag ik graag grote kettingen.
Ninirysh xSunkissed

 

7) Wat wil je mijn lezers nog meegeven, denk hier aan een leuke quote, een grappig weetje?
Geniet van het leven, ga op avontuur en laat je niet tegenhouden door de what if’s!!

“Life is too short for couch potatoes!”

Dankjewel Jeanine, leuk dat jij het vijfde Beautymeisje bent! Ben je benieuwd naar Jeaninee haar blog? Bezoek Ninirysh

ps. Lijkt het jou leuk om ook eens het Beautymeisje van xSunkissed te zijn? Stuur mij dan vooral een mailtje op info@ xSunkissed.nl !

bron foto header: WeHeartIt
bron foto’s: Jeanine

Reacties (2)

  1. july

    Leuk artikel weer!
    july recently posted…Review: Benecos Oogschaduw Quatro!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge