Nicole header beautymeisjes

#3 Beautymeisjes Nicole

In deze rubriek staat steeds een ander Beautymeisje in de spotlight. Vandaag is het alweer tijd voor de derde Beautymeisjes en deze keer is dat Nicole.

1) Leuk dat je meedoet aan de rubriek Beautymeisjes, stel je even kort voor! Wie ben je, wat zijn je hobby’s, wat is echt jij ?
Hoi! Ik ben Nicole, ik ben 19 jaar en blog al drie jaar op Cocogold.nl. Bloggen is dan ook mijn grootste hobby: ik vind het heerlijk om te schrijven en te fotograferen. Op mijn blog schrijf ik over alles wat met low-budget te maken heeft, ik ben dan ook een echte koopjesjager! In mijn vrije tijd kook ik graag, ik ben namelijk dol op eten klaarmaken én opeten. Ik ben erg geïnteresseerd in andere culturen en daar verdiep ik me dan ook graag in. Ik studeer Communicatie aan de Christelijke Hogeschool in Ede en hoop volgend jaar een half jaar te studeren in Istanbul.

2) Jij hebt ook een blog, waarom ben je begonnen met bloggen en hoelang blog je al?
Ik ben begonnen met bloggen omdat ik schrijven altijd al leuk vond! Toen ik klein was, vertelde ik altijd verhaaltjes aan mijn knuffels en ik heb tientallen onafgemaakte verhalen. Op een gegeven moment dacht ik: Ik ga mijn schrijfkunsten met de rest van de wereld delen! En toen was mijn blog, Cocogold.nl, geboren. Ik blog alweer bijna drie jaar, de tijd gaat zo snel! Hopelijk kan ik er nog jaren mee doorgaan!Miss-Sporty-Instant-Color-and-shine

3) Wat vind jij het leukste aan bloggen?
Het leukste aan bloggen vind ik dat ik er al mijn creativiteit in kwijt kan. Elke keer als ik weer een heel tof en origineel idee heb voor een artikel en bezig ben met het uitwerken ervan, merk ik dat dat gewoon echt mijn ding is. Ook geniet ik enorm van de lieve en leuke reacties van mijn lezeressen en ik vind het ook erg leuk om andere bloggers te ontmoeten tijdens events.

4) Deel als beautymeisje een beauty secret met ons!
Mijn beauty secret is dat ik vrij koud douche. Dit klinkt misschien heel gek, maar ik houd helemaal niet van een super warme douche. Ik douche meestal op een temperatuur tussen de 30 en 35 graden. Lijkt misschien ijskoud, maar ik vind het heerlijk. Bovendien is minder warm water beter voor je huid én voor je haar. Als ik mijn haar heb gewassen, spoel ik de shampoo ook altijd uit met koud water.Action lippenstift

5) Wat is jouw alltime favorite qua beautyproduct?
Ik heb één mascara die al lang op is, maar omdat het borsteltje zo fijn is, gebruik ik altijd het droge borsteltje om mijn wimpers goed te separeren. Het is een mascara van MaxFactor, maar ik heb hem al zó lang dat de letters op de verpakking zijn versleten en ik niet meer kan lezen wat de precieze naam is van de mascara, haha.
Ook ben ik een groot fan van de lipsticks van Action. Voor 2 lipsticks betaal je slechts €0,89 en de kwaliteit ervan heeft me echt verrast!

6) Wat draag je graag qua kleding of accessoires?
Ik heb echt een jasjesverslaving. Ik draag eigenlijk elke dag wel een blazer of een jasje: mijn kast puilt dan ook uit van jasjes in allerlei kleuren, modellen en patroontjes. I just love it!
outfit-white-blazer

7) Als laatste zegt Nicole dit nog tegen ons;
Op mijn blog schrijf ik dus over low-budget, ik wil mijn lezeressen graag laten zien hoe leuk het is om een low-budget lifestyle te leven. Ten eerste bespaar je ontzettend veel geld wat je weer uit kunt geven aan andere dingen en bovendien zie ik het echt als een leuke challenge om zowel mijn kleding, als make-up als mijn eten zo goedkoop mogelijk te kopen. Dus, mocht je op zoek zijn naar handige tips, neem dan zeker eens een kijkje op mijn blog!

Dankjewel Nicole, leuk dat jij het derde Beautymeisje bent! Ben je benieuwd naar Nicole haar blog? Bezoek Coco Gold ♥

ps. Lijkt het jou leuk om ook eens het Beautymeisje van xSunkissed te zijn? Stuur mij dan vooral een mailtje op info@ xSunkissed.nl !

bron foto header: WeHeartIt
bron foto’s:  Nicole

Reacties (3)

 1. Iris - TBM

  Ik heb laatste een event met Nicole gehad. Ze is een leuke, vrolijke meid en schrijft ontzettend leuke artikels!
  Iris – TBM recently posted…Shoplog: Bershka

 2. Nadia

  Ja, leuk dat ze zo een specifiek onderwerp heeft. Budget is altijd fijn!
  Nadia recently posted…#3 Beautymeisjes Nicole

 3. Manon

  Ik vind haar echt zo leuk!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge