Beautyspellen op Speeleiland

Bij iedereen staat wel een spelletje op zijn telefoon denk ik. Ik vind het zelf ook leuk om een spelletje te spelen. Zo speelde ik een tijdje Farmville – ja shame on me – maar dat was toen ik net op Facebook zat. Ik speelde ook een tijdje Fashion Mall en Sims op mijn tablet. Op Speeleiland kun je online spelletjes spelen, hiervoor hoef je dus niks te downloaden of te installeren.


Ik weet niet of jullie het spel Fashion Mall kennen, maar hierin ben je de manager van een hippe kledingwinkel. Nou ja, jij moet hem hip maken. Je koopt kleding in, adviseert klanten en maakt zo je winkel steeds populairder.
Wendy’s Wellness is een beetje een soortgelijk spel. Jij bent Wendy en je opent een Wellness Centrum en als er klanten komen moet je ze zo goed mogelijk proberen te helpen. Er komen steeds meer klanten, dus je moet alles goed in de gaten houden. Later kun je je Wellness Centrum ook uitbreiden en zo word je steeds beter! Ik vind het stiekem altijd wel leuk om dit soort spellen te spelen. Dan begin ik eraan, en dan wordt mijn Wellness Centrum steeds beter en ga ik gewoon de hele tijd door haha.

Een ander spel is Modeshow. De naam zegt het al: je maakt modellen klaar voor een modeshow. Je kiest zelf 3 modellen uit, die modellen hebben ieder een eigen stijl zoals Dressy of Casual. Je moet de modellen dan aankleden en opmaken. Je laat de modellen dan zien aan je baas en deze geeft je nog wat tips. Hierna kun je de modellen nog omkleden of hun make-up aanpassen. Als je er klaar voor bent ga je naar de modeshow. Dan worden je modellen door een belangrijk persoon beoordeeld en krijg je sterren. Op deze manier ga je lekker modellen stijlen voor andere winkels om zo steeds meer punten te halen.

Speel deze en andere beautyspellen op Speeleiland.nl. Hier kun je online spelletjes spelen en hoef je niets te downloaden of te installeren.

Reacties (1)

  1. Nancy

    Haha, ik speel op mijn telefoon altijd nog dat Fashion Mall spel waar jij het over had!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge