Bespaar op shampoo e.d.

Aangezien er nog steeds geen geld op een rug groeit, uit de kraan komt of van een boom te plukken valt is het nog steeds een probleem dat je meer uit wilt geven dan dat er binnen komt. Ik heb voor jullie wat tips om toch fijne beautyproducten te hebben voor een fijnere prijs!

Je hebt misschien de voorkeur voor een cremespoeling van Nivea in plaats van het huismerk van de supermarkt. Daar kan ik inkomen, alleen het prijs verschil tussen beiden scheelt. Betaal je voor een shampoo van het huismerk zo’n 80 centjes, betaal je voor een Nivea wel een paar euro. Nu is dat verschil op 1 fles wel te verwaarlozen, maar als jij 10 flessen koopt, dan word dat verschil aantrekkelijker.

Ik wil je niet het huismerk van de supermarkt aanpraten, maar ik ga je verklappen hoe je de A-merk producten voor B of C-merk producten kunt kopen!

In heel veel steden zit wel een Action, bij de Action hebben ze een wisselend assortiment, dus hebben ze het vandaag niet, dan hebben ze het misschien volgende week wel. Action is een goedkope winkel die partijen koopt, vaak zijn het buitenlandse verpakkingen zonder Nederlandse tekst, of misdruk verpakkingen. Daardoor kunnen ze niet in de Etos of DA e.d. verkocht worden voor de normale prijs, zo kun je dus veel goedkoper A merken kopen. Bij een shampoo of deodorant hebben wij geen tekst nodig toch?!

Een andere optie zijn de OP=OP shops, of winkels met gelijksoortige namen. Deze winkels kopen ook vaak partijen, een vorige lijn. De shampoo met een kiwi geur is inmiddels vervangen door een lijn met citroengeur, om eens wat te noemen. Dus die winkels verkopen dan goedkoper de kiwi lijn.

Verder kun je gewoon iedere week even de foldertjes door kijken, mocht er geen Action of OP=OP shop in jouw buurt zitten, schelen de 3=2 betalen acties e.d. ook!

Heb jij nog tips, deel ze in de comments!

 

Beeld: We heart it

Reacties (3)

 1. belle

  Jawel hoor :)

 2. Anonymous

  De action verkoopt toch geen a-merken? Of wel?

 3. beautyforgirls

  Handig artikel, er staan goede tips in.
  Liefs, xxx

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge