Hunkemoller bikini xSunkissed

Bikini ready?

Bikiniproof of niet, het wordt weer zomer en dat betekend lekker weer, zonnen, zwemmen en op vakantie gaan.  Uitbrakken aan 1 van de Spaanse Costa’s of een kleurtje opdoen op het strand en een beetje flirten met een leuke jongen die verderop ligt. En ja, dat doe je toch het beste in een mooie bikini! Hunkemöller heeft op dit moment een mooie collectie die ik graag aan jullie wil laten zien.

surf bikini xSunkissed
Zelf wil ik altijd als ik op vakantie ga een nieuwe bikini, soms koop ik die al in Nederland, maar soms op bestemming. Dat ik vorig jaar in Spanje woonde heb ik daar een mintgroene Triangle bikini gekocht, maar volgende maand ga ik op vakantie en moet er natuurlijk ook een nieuwe bikini in de koffer. Ik bekeek de site van Hunkemöller en spotte daar diverse leuke bikini’s. Niet ieder lichaam is geschikt voor elke soort bikini, dus probeer rekening je houden met je vormen, dan kom je het beste uit! Ik heb zelf geen grote boobs, dus bij mij blijft een bikinitop zonder bandjes een stuk minder zitten, daarom kies ik altijd voor een top met bandjes. En er is natuurlijk ruim keuze, push-up, triangel, bandeau en grote maten bovenstukjes.

Sylvie bikini xSunkissed

 

Ik vind de bikini’s uit de Sylvie collectie mooi, vooral de rechtse heeft een bijzonder, maar wel spannend model. Alleen kan ik beter geen zwarte bikini dragen, want dan lijk ik helemaal spierwit haha.

Hebben jullie al een bikini voor dit jaar?

Bron afbeeldingen: Van Hunkemöller, met toestemming.

 

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge