Biodermal zonnemouse

Met mijn lichte huid heb ik bij een beetje zon altijd een zonnebescherming nodig. Biodermal is 1 van de merken die ik graag gebruik en nu hebben zij een zonnemouse. Nooit eerder heb ik een zonnebescherming gehad in de vorm van mousse. Is dit iets? Lees snel mijn review!

Biodermal ontwikkelt telkens weer vernieuwende, praktische producten, die het voor iedereen zo makkelijk mogelijk maken om de huid optimaal te verzorgen. Na de Vernevelende Zonnesprays met hoge beschermingsfactor vorige zomer, introduceert Biodermal nu wederom een unieke textuur in het zonbeschermingsegment: een Zonnemousse in SPF20 en SPF30. Ook is er een Aftersun Zonnemouse.

De mousse is lekker luchtig, het is niet te vergelijken met een haarmousse. De mousse in je haar is sterker, dit is een beetje een slappe mousse. Daardoor is het wel heel fijn uit te smeren, het heeft een lichte substantie en trekt best snel in. Je houdt er geen plakkerig gevoel aan over op je huid.
De mousse ruikt niet zo sterk, maar wel lekker fris, je ruikt de toegevoegde sinaasappel en de rode bessen. Fruitig fris!

De mousseformules zijn verrijkt met actieve ingrediënten zoals extracten uit rode bessen en sinaasappel: sterke anti-oxidanten, die de huidconditie een vitamineboost geven, versterkt door toevoeging van vitamine C en E. Plus: alle mousses hebben een zonnige fruitige geur, passend bij de relaxte, vrolijke sfeer op warme zomerdagen.

De zonnemouses hydrateren de huid ook meteen en neutraliseert vrije radicalen die de huid verouderen.

En kijken jullie nog eens goed naar de flacons, zijn ze niet super leuk! Ik vind ze echt heel vrolijk vormgegeven!

Deze fijne producten van Biodermal zijn al verkrijgbaar in de winkel.
Zonnemousses SPF20 €18,25
Zonnemousse SPF30 €19,30
Aftersun mousse €13,20

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (2)

  1. Nancy

    Een mousse? Dat is wennen lijkt me!

  2. Suzanne Zoet

    Lijkt me fijn!
    Liefs, Suzanne.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge