Biodermal zonproducten

Ik denk dat het merk Biodermal iedereen wel bekend in de oren klinkt. Misschien hebben jullie er niet allemaal ervaring mee, maar ik heb een drietal zonproducten voor jullie getest zodat je er wat bekender mee wordt. Wij houden allemaal wel van de zon, het zorgt voor een goed humeur en natuurlijk een lekker bruin kleurtje! Al is dat in mijn geval niet waar haha. Toch kun je je huid niet onbeschermd laten in de zon. Je huid krijgt sneller rimpels, droogt uit en teveel zon versterkt de kans op huidkanker. Dat zijn al 3 redens waarom je zonnebescherming moet gebruiken. In deze review ga ik jullie over 3 producten vertellen; Vernevelende zonnespray, Intensief verkoelende aftersun en Matterende zonnefluïde voor het gezicht. Als eerst de Matterende zonnefluïde. Deze valt onder de hoge bescherming met zijn SPF 30. SPF staat voor Sun Protect Factor. Dit product is speciaal voor je gezicht. Een product wat voor je gezicht is moet niet te vet zijn, hierdoor krijg je namelijk puistjes. Dit product is zeker niet vet, maar voelt zelfs heel licht aan op je huid. Het smeert ook makkelijk uit en laat geen witte waas of glans achter. Deze zonbescherming heeft een lekkere frisse, fruitige geur.Als je een lekker dagje op het strand bent kun je deze ook prima gebruiken, je kunt hem gewoon over je make-up opdoen en hij is waterproof, dus een duik nemen kan gewoon!Dit product is er in SPF 20 en 30 en kost voor 50ml €14,95. Als 2e laat ik de aftersun aan jullie zien. Het gebeurd in Nederland wel eens dat je in de ochtend met regen vertrekt en het in de middag opeens heel zonnig is, verbranden is dan iets wat kan gebeuren. Een aftersun is dan echt een must-have voor je huid. De aftersun van Biodermal heet Intensief verkoelende aftersun, en dat doet hij zeker! Zodra je het op je huid smeert lijk het een soort ijs te worden, nouja, je huid voelt zo. De lotion word natuurlijk geen ijs. Ik vond het een vreemd gevoel, maar je huid heeft dat echt nodig bij een verbranding. Opeens snapte ik waarom er ICE op de verpakking stond. De aftersun heeft een frisse geur die bijna niet aanwezig is en ook dit product smeert heel makkelijk uit. Het zit, lekker makkelijk, in een pompflesje.

Werkzame ingredienten uit de aftersunKatoenextract en vitamine EHelpen de zonverbrande huid te herstellen.Waterlelie-extractKalmeert en beschermt de huid. De prikkelingen worden verminderd, de huid kan haar hitte beter kwijt en huidirritaties kunnen worden voorkomen. De huid voelt hierdoor minder verhit en strak aan.Plantaardige biopolymerenHydrateren de huid direct en intensief.Bevat BisabololBisabolol, bekend uit kamille, kalmeert de huid

Dit product koop je in een verpakking van 150ml en kost €13,95. Last but not least, Biodermal Vernevelende zonnespray. Deze zonnespray heb ik in SPF 50 wat echt perfect is voor mijn bleke huid. De zonnebrand zit in een spraypompje die echt een hele fijne nevel sprayt, waarna je hem makkelijk kunt uitsmeren. Op je huid blijft een olie-achtig laagje zitten wat helemaal niet storend is, er blijft ook geen zand ofzo aan plakken. Deze spray heeft een lekkere geur. Ook deze is gelukkig waterproof, dat vind ik eigenlijk wel een pré voor zonbescherming. Ik heb er een hekel aan om na elke duik weer te moeten smeren.Het flesje is een fijne maat die je zo in je tas gooit.Voor 150ml betaal je €20,95. Over alle drie de producten ben ik tevreden en ik raad ze je zeker aan! Ps. zie je mijn nieuwe logootje op de foto’s? Leuk he!

Reacties (4)

 1. beautyforgirls

  Deze producten zijn erg fijn.
  Liefs, xxx

 2. pretty beauty land

  klinkt allemaal super goed zeg!

 3. Laralaurentia

  Lijkt me een fijn merk maar is wat aan de prijzige kant :S

 4. chelsey de waal

  Mijn moeder gebruikt zowat alles van dat merk haha

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge