Blindfolded make-up challenge header

Blindfolded Make-Up challenge

Begin deze maand heb ik mijn eerste challenge video opgenomen samen met Eline. We hebben gekozen voor de Blindfolded Make-Up Challenge, die leek ons erg leuk en dat was hij ook zeker!

Deze challenge houdt in dat je met een blinddoek op de ander gaat opmaken. Van te voren hebben we zelf de make-up uitgekozen, dus we wisten wel wat er lag. Ons plan was dat we echt serieus een mooie look gingen maken haha.

Het was echt verdomd lastig om het een beetje mooi te maken haha en ik heb echt gelachen bij het bewerken van dit filmpje. Ik zag dingen waar ik voor mijn gevoel echt goed bezig was, maar totaaaal niet goed deed!
Mijn partner in crime was Eline, zij ging deze challenge met mij aan.  Misschien kennen jullie haar wel van Youtube. Neem zeker een kijkje op haar kanaal! Klik♥

Meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen, check snel hoe wij deze challenge hebben gedaan!

 

Reacties (4)

 1. Eline

  Hihi ik vond het echt super grappig om te doen, maar ook wel eng. Ik was serieus bang dat ik in je oog zou prikken per ongeluk =[ hihi
  Eline recently posted…Sorry Saturday: It’s only a Questiontime

  1. Nadiaa

   Hahahaa, dat had ik ook bij jou!

 2. Manon

  haha super leuk!

  1. Nadiaa

   Ja, het was ook heel leuk om te doen!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge