Blistex review xSunkissed

Take care of your lips – Blistex

In mijn Top 10 Winterfavorieten zagen jullie al een potje Blistex voorbij komen. Ik ben echt al vanaf dat ik in groep 8 zat een fanatieke Blistex gebruiker. Toen het PR bureau van Blistex mij de hele collectie opstuurde was ik dan ook heel blij en ik laat de producten vandaag allemaal aan jullie zien.

Ik had eerder wel andere Blistex producten gebruikt, maar ik kwam altijd weer terug bij het potje die je in de Winterfavorieten ziet. Ik denk dat die producten die ik tussendoor gebruikte nu ook niet meer te koop zijn, ik heb ze in ieder geval nu niet ontvangen en zie ze ook niet in de winkels meer.

In dit artikel ga ik de 10 producten van Blistex laten zien die op dit moment in de collectie zitten. De producten heb ik een beetje verveeld in groepjes en ik vertel wat ik van het product vind en waar hij voor is. Te beginnen bij de Blistex Happy Lips;

xSunkissed Blistex Happy Lips
De Happy Lips is er in de varianten Mango en Aardbei en ik kan niet kiezen welk ik lekkerder vind. Ze ruiken allebei zoet, al is de mango wat meer fris-zoet en is aardbei zoeter dan zoet. Als je ze op je lippen aanbrengt geven ze geen kleurtje, maar ze voorzien je lippen wel van een subtiel glansje. Ook zit er een smaakje aan beide sticks, weersta de verleiding maar eens om de hele tijd aan je lippen te likken haha.

xSunkissed Blistex
De linker is degene die je in al mijn tassen en op mijn nachtkastje terug vindt. De Blistex Daily Lip Conditioner is een potje waar balsem in zit die je lippen hydrateert en voedt. Er zit olijfolie, vitamine E, Aloe Vera, Cacao Boter en Druivenpitolie in. Deze vind ik ook fijn om onder mijn lippenstift te gebruiken zodat mijn lippen lekker aan blijven voelen.
De rechter is de Blistex MedPlus en deze is speciaal voor pijnlijke, ruwe of gesprongen lippen. Deze Blistex herstelt en verkoelt je lippen en zorgt daarbij voor een goede vochtbalans.
Beide hebben ook SPF 15 en dat vind ik heel goed! Ik vind dat deze balsems echt een herkenbare geur hebben en ze proeven ook een beetje ergens naar, maar ik vind dat niet vies.
Ik gebruik deze allebei erg graag!

xSunkissed Blistex review
De volgende twee zijn tubetjes. Links Blistex Lip Relief Cream, die voor pijnlijke, ruwe of gesprongen lippen is. Deze heb ik al eens eerder gehad en werkt erg verkoelend op je lippen, hij tintelt een beetje, ik vind hem ook een beetje mint-achtig ruiken. Dit product heeft SPF 10.
De Blistex Moisture Max kende ik nog niet, het is een tubetje waar een gel-achtige substantie inzit met soft pearls. Volgens Blistex is dit product ‘Ultrahydraterend’ door de soft pearls waar Aloe Vera en Shea Butter in zit. In vind dat dit product lekker ruikt, het heeft een subtiel zoet geurtje. Ook voelt dit product fijn op je lippen, perfect voor droge lippen deze winter! En deze heeft ook weer SPF 15.

xSunkissed Blistex sticks review
En als laatste deze Blistex sticks in vier varianten. Als eerst de Blistex Sensitive, een lichtblauwe huls met daarin een wit-doorzichtige stick. Hij is heel zacht en daardoor komt er makkelijk wat meer product op je lippen. Deze is ter verzorging van je lippen en er zitten geen geur-, kleur-, en smaakstoffen in. De geur kan ik niet zo thuisbrengen, maar stoort totaal niet.
Daarna de Blistex Classic, deze heeft een beetje de geur van het blauwe potje, alleen iets milder. Deze is ook om je lippen te verzorgen en te beschermen en hij is voorzien van SPF 10. Deze vind ik ook prima als basis onder lippenstift.
Als derde mijn favoriet van deze vier, de Blistex MedPlus. Dezelfde als het blauwe potje, alleen dan in stickvorm! Ook voorzien van SPF 15.
En als laatste de roze Blistex Lip Brilliance, deze ruikt een beetje als zuurstok haha. De stick is ook lekker roze met een fijne shimmer, die je ook op je lippen terug ziet. De Lip Brilliance zorgt ook voor verzorging en bescherming. Ik vind deze wel fijn voelen, maar de geur vind ik persoonlijk niet zo lekker om constant te ruiken. En ook deze laatste heeft SPF 15.

Blistex xSunkissed

De Blistex Lip Brilliance vind ik het minst van deze collectie. Mijn favorieten zijn de potjes, maar daarna ook de MedPlus in stickvorm, de Moisture Max is geweldig als je lippen echt een boost moeten krijgen als ze kapot zijn.

Dus niet je lippen vochtig houden met je tong, maar kies gewoon een fijne Blistex uit het rijtje!

Prijzen op volgorde van review:
Happy Lips Mango (stick) € 2,49
Happy Lips Aardbei (stick)  € 2,49
Daily Lip Conditioner (potje)  € 3,29
MedPlus (potje)  € 3,39
Lip Relief Cream (tube)  € 3,29
Moisture Max (tube)  € 2,99
Sensitive (stick)  € 2,09
Classic (stick)  € 2,09
MedPlus (stick)  € 2,99
Lip Brilliance (stick)  € 2,39

Gebruik jij er al 1 of meerdere uit de Blistex collectie of gebruik je liever wat anders voor je lippen?
Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (6)

 1. july

  Zo wauw haha jij kan weer even vooruit! De happy lips lijken me ook erg fijn, maar het potje blijft een topper!
  july recently posted…Healthy Diary #4 Update – Hoe gaat het nu???

  1. Nadia

   Het potje blijft toch mijn fave haha

 2. Dascha

  Het is echt een fijn merk, helpt altijd! :-)

  xoxo
  Dascha recently posted…Weekly Glimpse of Dash!

 3. Anouk

  Deze prooducten kende ik nog niet! Ze zien er leuk uit!

  1. Nadia

   Ze zijn erg fijn! Sowieso heb ik altijd het liefst Blistex of Elisabeth Arden voor mijn lipverzorging :)

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge