Blog what ?! Bloglovin.

Sommige van jullie zullen het wel kennen, maar het is vast voor een aantal van jullie nog onbekend. Ik heb het over Bloglovin, een site waar je helemaal gratis een account kunt maken en al je favoriete blog’s bekijken

Ik heb zelf ook een account, mijn blogrondje werd erg groot op een gegeven moment en soms kwam ik op een blog waar dan geen nieuw artikel stond, of een artikel wat ik niet boeiend vond. Dan ben je voor niks naar die blog gegaan, met Bloglovin kun je zelf sites en blogs toevoegen die je interessant vind. Als je ingelogd bent krijg je een pagina voor je met op volgorde van nieuw naar oud met de artikels van alle blogs die je volgt. Als je iets wilt lezen klik je erop en ga je naar het hele artikel.
Als je alle ‘nieuwe’ artikels hebt gelezen kun je bovenaan op de button ‘Mark all as read’ klikken en krijgen alle artikels een waasje erover, dan weet je de volgende keer dat je dat al gelezen hebt of niet boeiend vond.
De bovenste is een nieuw artikel, die eronder heb ik al aangevinkt als gelezen dus die is wazig;

Het scheelt veel tijd en is zo veel overzichtelijker. Je kunt artikels ook ‘like’ en dat is altijd weer leuk voor de persoon die het heeft geschreven.

Je kunt op je eigen account ook jouw site of blog aanmelden voor Bloglovin, mijn blog was al door iemand toegevoegd voordat ik een account had. Toen kon ik mijn blog claimen, ik moest wel een bewijs hebben dat het mijn blog was, maar nu kan ik dus kijken hoeveel mensen xSunkissed volgen via Bloglovin.
Zelf volg ik op het moment 25 blogs, ik heb van de week weer een rondje gedaan om wat ‘overleden’ blogs te verwijderen en ik voeg regelmatig weer een nieuwe blog toe. Nederlands, Engels of Zweeds, het maakt niet uit, je kunt ze allemaal toevoegen.

Kijk hier even een simpel uitleg filmpje mocht het nog niet duidelijk zijn.

In de zijbalk staat een knopje om xSunkissed te volgen, dat zou ik erg leuk vinden!

Reacties (2)

  1. Kim

    Ik kende het niet, ga eve kijken hoor, maar heb zoveel accounts nu overal haha

  2. Liesewiesje

    Volg je al een tijdje via Bloglovin’ en gebruik die website ook al een tijdje, zeer handig inderdaad :)

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge