Boek blijf bij mij xSunkissed

Boekrecensie – Blijf bij mij

De avonden zijn weer lang en donker, perfect om op de bank te kruipen met een boek of op tijd naar bed te gaan om nog lekker te lezen. Vandaag heb ik weer een echte aanrader voor jullie!

Dit boek zit in dezelfde serie als Ga voor mij waar ik eerder over schreef. Dat was zo een goed boek dat ik natuurlijk super benieuwd was naar Blijf bij mij. Het boek heeft niet dezelfde hoofdrolspeler als Ga voor mij, maar er spelen op de achtergrond wel een aantal dezelfde personages in. Ook is het boek op dezelfde manier geschreven, wat dus wil zeggen dat het goed geschreven is, lekker weg leest en je helemaal meesleept!

Over Blijf bij mij
Calla heeft een heleboel meegemaakt. Een heleboel shit, welteverstaan. De littekens daarvan draagt ze nog altijd met zich mee, ook nu ze zich aan haar verleden heeft ontworsteld en een studie volgt om een betere toekomst voor zichzelf te creëren. Maar haar zorgvuldige planning valt in duigen als ze erachter komt dat haar drugsverslaafde moeder al haar spaargeld erdoorheen heeft gejast en een creditcardschuld op haar naam heeft gemaakt.

Calla gaat terug naar haar geboorteplaats om voor de zoveelste keer haar moeders puinzooi op te ruimen. In haar moeders café vindt ze echter… niet haar moeder. In plaats daarvan staat er een wel erg prettige verschijning achter de bar. Hij stelt zich voor als Jax, en vanaf dat moment verdwijnt hij niet meer uit haar leven – en ook niet uit haar gedachten.

Blijf bij mij recensie xSunkissed

Goed, en met Jax en haar moeder en alles eromheen gaat van alles mis. En goed. Het boek heeft 352 pagina’s waar je doorheen vliegt.
→ Voordeel: Het is een heel goed boek waar je helemaal in zit.
→ Nadeel: Het is een heel goed boek waar je helemaal in zit.
Hahaha, ik had regelmatig dat ik in mijn bed tot laat in de nacht doorlas terwijl ik eigenlijk gewoon moest gaan slapen haha.

Nu wil ik nog graag het eerste boek van deze reeks lezen, dat zal vast ook net zo goed zijn als de andere twee.

”Blijf bij mij” van Jennifer L. Armentrout is al verkrijgbaar en kost € 14,95. AANRADER!

 

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (2)

  1. Manon

    Dit lijkt me een mooi boek !
    Manon recently posted…Mijn verjaardagcadeaus

  2. Fabiënne

    Ik wil echt meer gaan lezen. Je hebt me erg nieuwsgierig gemaakt naar dit boek!
    Fabiënne recently posted…BitesWeLove | Blueberry Cheesecake als tussendoortje?

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge