Boektip – Happy Go Beauty

Lekker om zelf te lezen en leuk om kado te geven. Het boek van Tom Sebastian; Happy Go Beauty. Zelf had ik hem in 2 avondjes uit omdat hij gewoon erg lekker wegleest. En over Beauty lezen we graag!


Zeker nu de dagen weer korter worden is het lekker om op de bank te kruipen met een kop thee en een goed boek. Het goede boek hiervoor is Happy Go Beauty en ik zal jullie nu even een sneakpeak van dit leuke boek laten zien.
Tom Sebastian kennen jullie denk ik wel, hij is een make-up artist en all round beauty stylist. Je ziet hem geregeld voorbij komen op tv, radio of het internet.

Met Happy Go Beauty laat ik zien dat iedereen er geweldig uit kan zien. De beste beautytips voor een stralend uiterlijk en het vinden van innerlijke balans. Met dit boek haal je het allerbeste uit jezelf en je partner! Aldus Tom Sebastian

Er goed uitzien draait niet alleen om je uiterlijk, de belangrijkste sleutel is zelfvertrouwen. Door goed in je vel te zitten bereik je meer dan met make-up en crème alleen. Je kunt je al veel beter voelen door gezonde voeding en eenvoudige meditatie- en ademhalingsoefeningen. Tom geeft je in dit boek allemaal tips. Van 5 minuten metamorfoses tot het ontwikkelen van een geheel eigen stijl. Ik ga jullie niet alles verklappen, maar ik vond het boek in ieder geval erg leuk!

Het boek is €25,- en zowel in de boekenwinkel als online te koop.

Reacties (3)

  1. Jansje

    Ik heb het boek toevallig voor Sinterklaas gekregen, ben er gister in begonnen.

  2. Anonymous

    Ik hou wel van dit soort boeken!

  3. Littlefashiolista

    Lijkt mij een erg leuk boek! Alleen weet ik niet of ik er €25 euro voor over heb

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge