Born to Bio shower gel

Born to Bio is een merk van het Franse Planete Bleue. Een fijn punt van dit merk is dat alle producten biologisch of ecologisch zijn, alle ingrediënten komen van de biologische landbouw. Allemaal leuk natuurlijk, maar er zijn meer dingen belangrijk om een shampoo lekker te vinden.


De Born to Bio showergels zitten in leuke, kleurige verpakkingen, op deze manier willen ze natuurlijke producten wat minder suf maken. Ze lijken wel een beetje op een flesje drinken, zo hebben mijn moeder, mijn zusje en mijn nichtje het alle drie aangezien voor cocosdrank/bountydrinken. Het is wel handig dat dit een klik dop is, die kan niet door de badkamer vliegen met je zeephanden haha. De zeep schuimt niet zo erg, ik vind dat niet zo erg, maar als jij liever schuimende soppie hebt, is dit niet een showergel voor jou..

Van de Born to Bio showergel lijn heb ik de Vanille Coco variant. Ik hou van cocos, ik houd van vanille, dus deze showergel zou helemaal de mijne moeten zijn.
Helaas had ik tijdens het douche het gevoel dat ik mij met Piña Colada aan het inzepen was, zo ruikt het namelijk. En als ik aan Piña Colada denk, denk ik aan uitgaan, en dat link ik niet meteen aan schoon en fris.

Gelukkig heeft deze lijn nog meer geuren, er zit er vast 1tje tussen die je lekker vind. In een flesje zit 300ml en kost €5,95.

Reacties (2)

  1. Sofie

    Ik houd echt van dat drankje, dyus dit zou wel een zeep voor mij zijn!

  2. beautyforgirls

    Klinkt wel goed.
    Liefs, xx

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge