Boss Jour pour Femme

Oh shame on me! Deze geur heb ik al een tijdje en steeds als ik hem zag liggen dacht ik ‘Daar moet ik nog over schrijven!’, maar op de 1 of andere manier bleef deze geur steeds liggen. Vandaag komt daar eindelijk verandering in en laat ik jullie deze fijne geur zien!


Na BOSS Night is BOSS Jour Pour Femme de nieuwste dames geur van Hugo Boss. Als inspiratie voor deze geur zijn de eerste lichtstralen van de dag gebruikt. Volgens Boss is dat het unieke moment om vrouwen te inspireren al hun kansen te pakken en hun eigen verhalen te creëren, elke dag opnieuw. In dit parfum probeert Hugo Boss drie belangrijke facetten van de vrouw te weerspiegelen; licht, inspiratie en elegante zelfverzekerdheid.

In het flesje is dat sowieso gelukt vind ik. Het flesje heeft echt een cleane uitstraling. Wit is puur en helder, de dop is doorzichtig en de gouden rand maakt het geheel chique.

Gwyneth Paltrow is ook deze keer weer het gezicht van de geur, ik vind haar uitstraling ook perfect passen bij het idee achter deze geur!

Ik ben zo trots dat ik onderdeel mag zijn van deze nieuwe lancering van BOSS Parfums. Ik vind het geweldig dat het merk de kans aangrijpt om de vele lagen en de zo verschillende levens van vrouwen te laten zien. Ze hebben al die facetten perfect laten samensmelten in BOSS Jour Pour Femme.”
Gwyneth Paltrow

De geur is opgebouwd met de 3 ‘facetten’ van de vrouw.

Licht.
De weelderige, frisse citrusnoten van grapefruitbloem en limoen doen denken aan de energie en het positieve gevoel van verwachting die uit het eerste daglicht spreken.

Inspiratie
Het hart van deze geur bestaat uit een prachtig wit boeket van fresia’s en lelietjes-van-dalen, dat laat zien dat je met slechts één kleur een enorme schoonheid en variëteit kunt bereiken. De toegevoegde kamperfoelie, bekend om zijn behoefte aan helder licht voor zijn bloemen, staat voor de BOSS vrouw die alle kansen grijpt die de dag haar geeft.

Elegant en zelfverzekerd
De rijke, muskusachtige finish – met aardachtige noten van witte berk en crème-achtige amber – geeft de geur zachtheid en belichaamt dat unieke talent en de kracht van vrouwen om alles altijd met een elegante zelfverzekerdheid te benaderen.

Zoals je ziet zit er ook achter de parfum weer een heel verhaal wat veel dieper gaat dan gewoon een lekkere geur ontwikkelen. Ik vind dat erg leuk om te weten.

De geur is echt een geur voor overdag, ga je in de avond naar een feestje? Dan spray je de Boss Night Pour Femme er gewoon overheen!

De collectie & prijzen
Eau de Parfum 30 ml € 46,-
Eau de Parfum 50 ml € 66,-
Eau de Parfum 100 ml € 86,-
Shower Gel 200 ml € 29,-
Body Lotion 200 ml € 32,-
Deodorant Spray 150 ml € 29,-

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (6)

 1. True

  klinkt lekker! flaon is ook mooi en simpel!

 2. Eline

  Hij ziet er mooi uit!

 3. Bianca

  Die heb ik ook!

 4. pretty beauty land

  ik vind hem iets te zacht voor mij. Gelukkig houdt iedereen van iets anders =)

 5. Amy

  Ik vind deze echt heerlijk!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge