Botanical boost review

Botanical Boost van Etos

Meteen toen dit persbericht in mijn mailbox belandde was ik nieuwsgierig naar deze producten. De verpakking zien er leuk uit en de geur van de producten leek mij ook wel wat. Een paar dagen later stond de postbode voor de deur met drie van de nieuwe producten. Vandaag vertel ik jullie wat ik van de Botanical Boost producten van Etos vind!

Ik ontving de Body Soufflé, de Body Splash en de Hand Cream. De Botanical Boost lijn bestaat totaal uit 25 producten.
Allereerst wil ik zeggen dat ik de verpakkingen erg leuk vind, ze doen me een beetje denken aan vroeger. Misschien ook mede door het nieuwe logo van Etos wat voor mijn gevoel terug in de tijd gaat. In de lijn zien we een mooie koperen kleur terug komen in deksels en hulzen van producten. Op de verpakking vind je ook een tekening van een ingrediënt uit het product. Leuk!

xSunkissed Botanical bodysplash

Een bodysplash gebruik ik eigenlijk nooit, ik vind het toch meer iets voor de zomer qua verfrissend effect. Voor geur kies ik gewoon parfum. Toch bevalt de Body Splash mij wel, want ik heb hem naast mijn bed staan en pak hem toch vaker dan verwacht! Na het douchen en voor het sporten vind ik het toch wel fijn. De variant die ik heb heet Elderflower & Raspberry (vlierbloesem met framboos) en is een bijpassend lichtroze vloeistof, net zo dun als water. De spray vernevelt super fijn, dus je houd er geen ‘nat’ gevoel aan over. De geur is heel fijn, lekker fris met een zoete touch erin. De geur is zeker niet overheersend. Daarom gebruik ik hem dus graag voor het sporten. Ik sport in de ochtend en doe dan geen make-up of parfum op, maar deze bodysplash geeft toch even een frisse geur.

xSunkissed lime & mint

Met de kou en gure dagen op komst is een tube handcrème toch wel een must! De Botanical Boost handcrème heb ik in de geur Lime & Mint, waar ik de mint eigenlijk niet terug kan halen in de geur is de lime wel erg aanwezig. Een frisse, verkwikkende geur die wel wat sterker blijft hangen dan de splash. De crème is makkelijk uit te smeren en trekt ook goed in, geen plakkerige handjes dus!
Hallo zachte en verzorgde handjes :)

xSunkissed etos body souffle

Als derde de Body Soufflé in de geur Jasmine & Vanille. Het is een grote pot met 200 ml body soufflé. Van de geur was ik meteen fan, het is een heerlijk, zacht en poederige geur. Ik gebruik deze graag na het douchen of voor het slapen gaan. Hij smeert heel goed uit en laat geen witte laag of plakkerig gevoel achter. De eerste keer dat ik hem had gebruikt bleef ik steeds aan mijn arm ruiken haha, zo lekker! Ik wil nu eigenlijk ook wel de andere producten met deze geur. Er zijn totaal 9 producten verkrijgbaar in deze geur.

xSunkissed Botanical boost review

Prijzen:
De Body Splash 150 ml kost € 4,99
De Handcreme 75 ml kost € 3,49
De Body Soufflée 200 ml kost € 4,99

Prima prijsjes voor deze producten vind ik. De Botanical Boost producten zijn al verkrijgbaar.

Welk product lijkt jou het lekkerst?

Disclaimer 2014 xSunkissed

 

Reacties (5)

 1. Evelien

  Deze producten lijken me zó lekker! Snel weer eens langs Etos, ik moet hoognodig wat inslaan weer >:D
  Evelien recently posted…Review: Lush Intergalactic Bath Bomb

 2. Fabiënne

  Ik heb deze drie producten ook getest en vind ze echt heerlijk! Etos doet het erg goed de laatste tijd :)
  Fabiënne recently posted…MUA Ethereal Whipped Look

 3. Mariëlle

  Ik heb vandaag twee producten voor mijn moeder gekocht voor de suprise, maar ik ga ze zelf ook echt even ruiken hihi!
  Mariëlle recently posted…New in november 2015

  1. Nadia

   Echt een goede keuze!
   Nadia recently posted…Botanical Boost van Etos

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge